All-Bouw

Maatwerk nieuwbouwwoningen

All-Bouw biedt het vakmanschap van een totaalaannemer met de omkadering van een heuse bouwonderneming.

All-Bouw

Bij All-Bouw kunt u terecht voor particuliere nieuwbouwwoningen voor één of meerdere gezinnen, opbrengsteigendommen, hernieuwbouw & reconversies op maat. Daarbij bieden ze het vakmanschap van een totaalaannemer met de omkadering van een heuse bouwonderneming. Ze werken met eigen metsers en verder met heel wat partners die al jàren voor All-Bouw werken.

Al meer dan twintig jaar trekken ze met de oerdegelijke Vlaamse (bak)steen nieuwbouwwoningen op voor gezinnen en investeerders. Vergis u niet: All-Bouw bouwt niet enkel villa’s en heeft ook niet die ambitie. Op-maat-bouwen is er voor iedereen en voor elk budget.

100% Maatwerk

Als bouwheer is het uw keuze om het gewicht bij de architect of bij de aannemer te leggen. Bij All-Bouw kunt u het plan van uw architect voorleggen en laten uitvoeren. Dan biedt All-Bouw een complete service bij de materiaalkeuzes, coördinatie, planning, uitvoering en opvolging.

Zonder architect en/of bouwgrond kunt u er echter evengoed aankloppen. Bij All-Bouw kiest u een geschikt bouwperceel, krijgt u een ontwerp en een prijs. Het ontwerp en de materialen zijn altijd volledig vrij te bepalen. Wat u ook verkiest: U beslist over de stijl en het karakter van uw toekomstige woning, de indeling, de oriëntatie, de grootte, de isolatie, de energievoorziening, het afwerkingsniveau… en alles wat daarbij hoort.

All-Bouw

Adres
Iepersestraat 181, 8800 Roeselare
Contacteer ons
TEL : +32 51 25 30 25
Openingsuren
M: 8u30 tot 12u15 – 13u15 tot 18u00 // Op afspraak
D : 8u30 tot 12u15 – 13u15 tot 18u00 // Op afspraak
W: 8u30 tot 12u15 – 13u15 tot 18u00 // Op afspraak
D : 8u30 tot 12u15 – 13u15 tot 18u00 // Op afspraak
V : 8u30 tot 12u15 – 13u15 tot 18u00 // Op afspraak

Vacatures

Creatieve ontwerper / (assistent) architect met kennis van ARCHICAD – NAVISION

All-Bouw bouwt op maat van de bouwheer. Naast eengezinswoningen ontwerp je volledige verkavelingen en, in mindere mate, appartementsgebouwen. Via onze bouwadviseurs krijg je input over de wensen en het budget van de klant. Je duikt in onze databank van voorbeeldplannen of begint helemaal van nul, om te komen tot het perfecte voorontwerpplan met commerciële visualisatie.

JOBINHOUD

 • Ontwerpen, commercieel voorstellen van voornamelijk woningen (in mindere mate appartementen) in functie van de wensen van de bouwheer
 • Opmaak van de grond- en verdiepingsplannen
 • Opmaak van 3D-simulaties (bewegende en statische beelden)
 • Opmaak van de bijhorende offerte (géén calculatie) + lastenboek
 • Pluspunt: (Basis)kennis van EPB en stabiliteitsleer
 • Archicad en navision zijn de belangrijkste softwarepakketten. Er is ruimte voor opleiding.

 

Soliciteer hier

 


 
Assistent-Projectleider BOUW

Onze huidige assistent-projectleider krijgt een andere functie binnen het bedrijf (lees hier), daarom gaan we bij All-Bouw op zoek naar iemand die haar functie kan overnemen.

Je bent het eerste aanspreekpunt en onmisbare schakel tussen de bouwheer en afdeling planning. Daarnaast ondersteun je de projectleider en afdeling planning op administratief vlak. Je bent empathisch en sterk in communicatie, zowel geschreven als telefonisch, en kunt multitasken als geen ander. Je hebt affiniteit met de bouwsector en je kunt de technische woordenschat vlekkeloos vertalen naar duidelijke en klare taal voor de bouwheer.

JOBINHOUD

 • Algemene communicatie met de bouwheer van start tot definitieve oplevering
 • Werfadministratie: werfmelding, aanvraag lijnstelling, verzekeringsattest, inname openbaar domein, ABR en plaatsbeschrijving, EPB, vrijgave borgstelling, dossier voorlopige oplevering, rioolkeuring, archivering …
 • Opvolging werfverslagen en opmetingen
 • Opmaak, verrekening, planaanpassing en opvolging van materiaalkeuze bouw­heer bij onderaannemers
 • Agendabeheer en ondersteuning projectleiding in functie van werfbezoeken, rondgang technieken en (definitieve) oplevering
 • Opmaak postinterventiedossiers

 

Soliciteer hier