Aqua4u

Aqua4u heeft 30 jaar ervaring in waterbehandelingen!

Met een waterverzachter bespaar je tot 650 euro per jaar

Aqua4u cares for your water!

Aqua 4 U heeft meer dan 30 jaar ervaring in het behandelen van alle soorten water, zoals stadswater, grondwater en regenwater. Aqua 4 U kan als leverancier van waterverzachters, ontijzeraars en allerhande drinkwatersystemen voor elk probleem de juiste oplossing bieden. Het bedrijf heeft een duidelijke missie. De klant staat steeds centraal. In de sector van waterbehandelingen worden heel wat verschillende marges gehanteerd voor dezelfde behandelingen en wij zitten echt wel heel scherp in prijs (vanaf 850 euro geplaatst) voor topkwaliteit met 20 jaar garantie. De klant weet bovendien altijd waar hij aan toe is en krijgt ook wat wij beloven. Eerlijkheid wordt door Aqua 4 U hoog in het vaandel gedragen!

Filters voor grondwater - Regenwater - Drinkwater en ontkalking

Aqua 4 U gaat bij de aanvraag van een offerte altijd eerst een waterstaal nemen bij de klant. Na analyse wordt dan een toestel op maat voorgesteld. Aqua 4 U is gespecialiseerd in waterverzachters voor particulier gebruik, industriële waterbehandeling, regenwaterbehandeling, putwaterbehandeling, reversed osmose, osmose op particulier en industrieel niveau, doseerpompen, regenwaterpompen met de nodige filters, analyse van waterstalen en zoutlevering.

ONTKALKEN/ONTHARDEN
Zacht water biedt heel wat voordelen. Geen verstoppingen meer, geen dure herstellingen aan leidingen en apparaten. Bovendien blijven alle huishoudapparaten ook feilloos werken. Alles straalt en blijft kraaknet!
Medisch onderzoek wijst ook uit dat hard water de huid uitdroogt. Dit kan tal van kwaaltjes veroorzaken zoals jeuk, roodheid en eczeem.
Buizen van Alpex zijn ongevoelig voor kalkaanslag. Hierdoor hecht kalk zich meteen vast wanneer het de leidingen verlaat en wordt het de grootste vijand van al je huishoudtoestellen, kranen, boiler,…
Aqua 4 U zorgt dat je bespaart op je energie doordat er zich geen kalkafzetting meer vormt op je leidingen en toestellen. Kledij en textiel blijft ook langer mooi en je verbruikt ook tot de helft minder detergenten en waspoeder! Kortom, heel wat voordelen om even aan te kloppen bij Aqua 4 U!

Aqua4u

Adres
Kloosterlaan 30, 8980 Beselare
Contacteer ons
TEL : +32 57 37 74 51
Openingsuren
M: Op afspraak
D : Op afspraak
W: Op afspraak
D : Op afspraak
V : Op afspraak
Z : Gesloten
Z : Gesloten

Vacatures

Momenteel zijn er geen vacatures