Dirk Nyberg is een artiest pur sang die muziek ademt. Hij brengt de grootste hits van de voorbije zeven decennia van de meest iconische zangers op jouw evenement of feest. Van Dean Martin, Neil Diamond, Tom Jones, tot Engelbert Humperdinck en Elton John, maar evengoed Simple Minds, Queen of George Ezra kunnen de revue passeren. Dirk Nyberg is een artiest die leeft voor zijn publiek en luistert naar hun wensen. Wil je op een huwelijksfeest of begrafenis een nummer horen die voor jou een speciale betekenis heeft, dan kan dit met Dirk bekeken worden. Hij is een graag geziene artiest op de nationale muziekzender MENT-TV waar hij reeds met tal van clips voorbijkwam. ‘We zijn weg’, ‘Cracklin’ Rosie’ en Beautiful Noise kregen allemaal een hoge rotatie in de playlist. Dirk heeft trouwens de start van zijn carrière ook deels te danken aan MENT-TV. In 2019 nam hij deel aan de wedstrijd ‘Danny Fabry zoekt talent voor MENT’. Hij won uiteindelijk de wedstrijd en kreeg de kans om een eigen single op te nemen en zo is de bal aan het rollen gegaan. In de lente van 2022 bracht Dirk Nyberg een Nederlandstalige bewerking uit van het nummer ‘I’ll never fall in love again’ van Tom Jones. De reacties van het publiek op dit nummer ‘Nooit of nooit’ waren dan ook unaniem lovend. Dit najaar wil Dirk Nyberg zijn publiek opnieuw verrassen met een nieuwe single. Als je op zoek bent naar een Vlaamse artiest met een fantastische evergreensound die zowel voor ambiance kan zorgen, alsook de gevoelige snaar weet te raken, dan is een avond met Dirk Nyberg zeker een goed idee! Je zal sowieso een avond vol nostalgische momenten beleven.


Dirk Nyberg lanceert nieuwe single : “Have Some Faith” met een bijpassende clip. Geen cover deze keer maar een 100% originele Engelstalige pop song met knipoog naar de 80-ies met de nieuwste effecten die je mag verwachten van een moderne sound.

Voor dit nummer kreeg Dirk de hulp van Milo Beyls die de originele lyrics schreef en Lex De Groot van LDG Produkties die de tekst voorzag van het juiste ritme en de aanstekelijke muziek. Muziek die aanzet tot dansen, lachen en feesten : de ideale zomerhit. “Have Some Faith” gaat over vriendschap, vertrouwen en hoop … Alles komt goed als we willen luisteren naar elkaar.

Met LDG Produkties doet Dirk opnieuw beroep op de muzikale duizendpoot en het creatief brein achter zijn vorige nummers. Never change a winning team, en dus werd ook ditmaal de clip geregisseerd en gestyled door Ilse Adams. Het is een opgewekt geheel geworden met heel veel goede vibes dankzij het enthousiasme van alle betrokkenen en de unieke setting van Transit, de voormalige Permeke garage in Antwerpen. Met “Have Some Faith” brengt Dirk Nyberg nu een nieuwe stijl en nieuwe look voor deze zomer met een originele song die je goed gezind zal maken.

Media

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Dirk Nyberg

DNA-PROFESSIONALS BV | BE0847.392.295
TEL : +32 495 58 45 09
EMAIL : dirk.nyberg@skynet.be

Boekingsaanvraag