Athena & Kids - Athena Mini
Uw adres voor de meest klassevolle baby- en kinderkleding, gelegen in hartje waregem.

Beide winkels tegenover elkaar kenmerken zich voor hun uiterst stijlvolle baby- en kinderkleding vanaf de geboorte tot en met 18 jaar.

Vanaf dag 1 op deze spannende wereld, kan je liefste mini’tje bij Athena Mini terecht. Voor alle vrienden die een cadeautje van het kledinglijstje willen kopen, of gewoon als baby’klantje dat met mama en papa komt shoppen. Onze winkels zijn functioneel ingedeeld zodat we elke leeftijdscategorie weten te bekoren en een eigen plekje kunnen toe-eigenen. Peutertjes die Athena Mini’ ontgroeit zijn, heten wij welkom in Athena Kids, want veel van onze babycollecties lopen gewoon door. Je vindt daarom bij ons een peuter-& kleuter hoekje voor maatjes 92 (2jaar) en 98 (3 jaar). Vanaf 4 tot en met 10 jaar bieden we onze grootste ruimte aan voor de meisjes. De jongens van 4 tot en met 18 jaar vinden hier ook een waaier aan hedendaagse merken. In onze nieuwste afdeling “Athena4teens” kunnen jongedames zich uitleven in high-end-fashion merken als Balmain, Chloé en Twinset, maar er evengoed leuke betaalbare unieke outfits vinden zoals Kocca, Temps de Cérises en vele andere.

Communie - lentefeest - Geboortelijsten - Waardebonnen blijven onbeperkt geldig

We kiezen bij Athena & Kids en Athena Mini bewust voor die elegante en klassieke stijl die door de Waregemnaar en ver daarbuiten erg geapprecieerd wordt. We werken dan ook met klassevolle merken vanaf de geboorte tot de tienerjaren. Je vindt bij ons de merken Abel&Lula, Aigle, American Outfitters, Balloon Chic, Balmain, Barbour, Billyblush, Birba&Trybeyond, Bluebay, Carrément Beau, Chloé, Daga, DK, EMC, GYMP, Kocca, Lapin House, Little Marc Jacobs, Lyle&Scott, Mayoral, Mimilu, Moschino, Natini, Noali, Patachou, Paul Smith, Raizzed, R2Amsterdam, Retour, Scapa, Tartine&Chocolat, Temps de Cérises, Twinset, Varones, Zadig&Voltaire. We focussen ons op kwaliteitsvolle stukken en mixen die tot een creatief betaalbaar geheel. We merken dat massaconfectie vooral online gekocht wordt tegenwoordig, maar helaas tailleert elk stukje van hetzelfde merk ieder seizoen anders. De grote kracht bij Athena & Kids en Athena Mini is het samenstellen van originele combinaties mét maten-kennis. Daarvoor komen onze klanten toch van ver. Welk merk je ook koopt, met ons advies zal het maatje perfect kloppen. Is er toch twijfel, kan er gerust geruild worden. Wij staan steeds open voor communicatie en streven naar een lange termijn-vertrouwen bij onze gewaardeerde klanten. Naast een mooi gamma voor communie of lentefeest, zijn we ook gekend voor onze geboortelijsten. 10% op het totaalbedrag van de lijst, krijgen de kersverse ouders ook nog eens in de vorm van een waardebon die onbeperkt geldig blijft. Zowel bij Athena Mini als Athena & Kids wordt bijzonder veel aandacht besteed aan de uiterst originele cadeauverpakking, wat door de jaren heen ons visitekaartje is geworden.

Athena & Kids en Athena Mini

Vanryckeghem Bart | BE0533.389.736
Stormestraat 154, 8790 Waregem
TEL : +32 56 60 51 16
M: 14u00 tot 18u30
D : 9u30 tot 12u00 – 14u00 tot 18u30
W: 9u30 tot 12u00 – 14u00 tot 18u30
D : 9u30 tot 12u00 – 14u00 tot 18u30
V : 9u30 tot 12u00 – 14u00 tot 18u30
Z : 9u30 tot 18u00
Z : Gesloten