Baby Wellness Brugge is de oase voor jou en je baby!

Vanessa & Baby Wellness Brugge

Baby Wellness Brugge is ontstaan uit de passie van zaakvoerster Vanessa. Ze startte in 2017 als doula in bijberoep en ontdekte al snel haar liefde voor baby’s en hun welzijn. Via een collega hoorde ze over de kans om Baby Wellness Brugge over te nemen, en hoewel het een grote stap was, besloot ze deze kans te grijpen. Vanessa transformeerde de klinische sfeer van de oorspronkelijke wellnessruimte naar een warme en uitnodigende omgeving met prachtige muurschilderingen en comfortabele meubels, waardoor een warme en gastvrije sfeer ontstaat in de babyspa. Haar doel was om een plek te creëren waar ouders en hun baby’s samen kunnen genieten van rust en welzijn, waar de band tussen ouder en kind versterkt wordt. Vanessa’s toewijding heeft van Baby Wellness Brugge een unieke bestemming gemaakt voor mama’s in heel West-Vlaanderen die op zoek zijn naar hoogwaardige babyspa diensten. Haar persoonlijke betrokkenheid en zorg zorgen ervoor dat elke bezoeker zich meteen thuis voelt!

Babywellness, verzorging, babymassages en zoveel meer ...

Bij Baby Wellness Brugge, West-Vlaanderen, bieden we diverse diensten aan die speciaal zijn ontworpen voor het welzijn van jouw baby. Onze hydrotherapie sessies zijn perfect voor baby’s van twee weken tot vijftien maanden. Deze badtherapie helpt bij het verlichten van buikkrampjes, stimuleert de motorische ontwikkeling, versterkt de spieren en gewrichten, werkt kalmerend, bevordert het slaapritme en helpt tegen reflux. Daarnaast geven we in onze babyspa babymassage workshops waarin je leert hoe je jouw baby thuis kan masseren. Deze massages zorgen ook voor ontspanning en versterken de band tussen jou en je baby. Onze zwangerschaps- en postpartum massages helpen moeders te ontspannen en zichzelf te verzorgen tijdens en na de zwangerschap. Bij Baby Wellness Brugge willen we dat jij en je baby kunnen genieten van een warme, veilige en rustgevende omgeving. Onze diensten en producten zijn zorgvuldig geselecteerd om jullie momenten van ontspanning en verbinding te bieden.

Daarnaast hebben wij ook een selectie van producten om jouw baby te verwennen. Onze wollen kleertjes van Disana met temperatuurregeling zijn ideaal voor zowel in de winter als de zomer. Deze duurzame kledingstukken zijn zacht en comfortabel voor de tere huid van jouw kleintje. We bieden ook zwemluiers van het merk Happy Bear aan, die verstelbaar zijn en meegroeien met je baby van 0 tot 3 jaar. Daarnaast hebben we bad- en bijtspeeltjes van Tikiri, die veilig zijn omdat ze geen gaatjes hebben waar schimmel in kan groeien. Voor de dagelijkse verzorging hebben we natuurlijke producten van Weleda en So Kind, die zacht zijn voor de huid van je baby.

Kom gerust eens langs en ontdek zelf waarom Baby Wellness Brugge de beste keuze babyspa is in West-Vlaanderen. Of je nu op zoek bent naar ontspannende hydrotherapie, rustgevende babymassages of hoogwaardige producten voor je kleintje, bij ons vind je alles wat je nodig hebt om de band met je baby te versterken en te genieten van kostbare momenten samen.

In de kijker

Pasgeboren Droombadje: Een unieke ervaring voor jouw baby

Bij Baby Wellness Brugge bieden we het pasgeboren droombadje aan, een bijzondere ervaring voor baby’s van 0 tot 4 weken. Dit speciale badje helpt jouw kleintje de overgang naar de buitenwereld te verzachten. Het is ideaal voor baby’s die een moeilijke geboorte hebben gehad en biedt een kalmerende, herstellende ervaring. Dit droombadje zorgt ervoor dat je baby zich geborgen en ontspannen voelt, wat bijdraagt aan hun algemene welzijn en vorming. Surf naar https://babywellnessbrugge.be/droombadje/ voor meer informatie of het boeken van een sessie.

Baby Wellness Brugge

Honoré , Vanessa | BE0785.563.606
Gistelse Steenweg 525, 8200 Brugge
EMAIL : info@babywellnessbrugge.be
GSM : +32 493 43 65 63
M: Op afspraak
D : Op afspraak
W: Op afspraak
D : Op afspraak
V : Op afspraak
Z : Op afspraak
Z : Op afspraak