Persoonlijk contact en een goeie opvolging zijn voor Baertplan essentieel!

Baertplan Roeselare

Baertplan is gevestigd aan de Koning Albert I laan 133 in Roeselare en werd opgericht door Stijn Baert en Els De Muynck in 2014. ‘Een vertrouwensband met je klant is ontzettend belangrijk en bij grote kantoren merk je vaak dat die persoonlijke service geven een pak moeilijker is. Wij zijn met vier op kantoor. Stijn, onze medewerksters Heidi en Sarah en ikzelf. Onze klanten kennen ons ook alle vier en daarom voelen ze zich allerminst een nummer als ze met ons contact hebben. Die persoonlijke aanpak en kleinschaligheid is dus een ontzettend belangrijke troef. Wel even onderlijnen dat die kleinschaligheid groei niet in de weg staat. Onze verzekeringsportefeuille is sinds de oprichting dan ook mooi uitgebreid, vooral door mond-aan-mond reclame. We ambiëren ook verdere groei in de toekomst, maar zonder de persoonlijke touch uit het oog te verliezen. Verzekeringen hebben de kracht om mensen en hetgeen ze koesteren te beschermen. Het is de bedoeling dat ze dit met een gerust hart kunnen doen en daarvoor is Baertplan er’, aldus Els De Muynck.

Eén aanspreekpunt - Oog voor detail - Professioneel advies

Baertplan uit Roeselare richt zich als verzekeringsmakelaar vooral op KMO’s, vennootschappen en vrije beroepen, zonder de particulier uit het oog te verliezen. We zijn een one-stop-shop voor alles wat verzekeringen aanbelangt: zowel voor een brandverzekering, aansprakelijkheidsverzekering als voor een levensverzekering of beleggingsverzekering bent u bij ons aan het juiste adres. Op die manier kunnen we met ons kantoor een grote toegevoegde waarde betekenen’, gaat Stijn verder. ‘Je bouwt pas een duurzame relatie op als je alles goed opvolgt. We denken met Baertplan ook proactief mee met de klant. Het is bedoeling dat we de hele keten in kaart brengen, niet alleen van het bedrijf zelf, maar ook van de leveranciers en klanten. Kleine dingen die wel een groot verschil maken. Bedrijven werken in een complexe realiteit, waarin alles en iedereen met mekaar is verbonden. Dat gaat zich ook vertalen in de verzekeringsproducten. Baertplan neemt daarom de tijd voor een grondige analyse. We doen een marktanalyse bij de maatschappijen waarmee we samenwerken en bieden de klant vervolgens de beste oplossing uit de markt in de vorm van transparante en duidelijke polissen. Deze aanpak gaan we elke drie jaar proactief herhalen om zo een lange termijn relatie te kunnen opbouwen. Last but not least kunnen onze klanten onze toewijding aan den lijve ondervinden in geval van schade. Onze medewerkster Heidi heeft 20 jaar ervaring in de behandeling van schadeclaims, en is daarom een heel grote troef binnen ons kantoor. We zorgen er verder voor dat we aanwezig zijn elke expertise, zodat we letterlijk aan de zijde van de klant staan als dat nodig is. Wat levensverzekeringen en beleggingen betreft, is onze medewerkster Sarah de experte in huis, ook met 20 jaar ervaring op de teller. Dag en nacht staan we klaar voor onze klanten met een plan, want dat is ook onze slogan: Baertplan, wij smeden uw plan!’, besluit Stijn Baert.

In de kijker

Met trots kondigen we de overname van AlliA’s beleggingsklanten aan, een mijlpaal in onze groei als all-round verzekeringspartner. Onze uitbreiding met diverse beleggingsverzekeringen (Tak 21, 23, 26) van topmaatschappijen biedt zowel KMO’s als particulieren nog meer opties. Onze onafhankelijke samenwerking met meer dan 20 maatschappijen garandeert oplossingen op maat voor uw belangen.

Baertplan

BAERTPLAN BV | BE 0443.111.737
Koning Albert I-laan 133, 8800 Roeselare
TEL : +32 51 21 01 57
EMAIL : stijn@baertplan.be
M: 08u tot 12u30 – 13u tot 17u
D : 08u tot 12u30 – 13u tot 17u
W: 08u tot 12u30 – Afspraak
D : 08u tot 12u30 – 13u tot 17u
V : 08u tot 12u30 – 13u tot 17u
Z : Afspraak
Z : GESLOTEN