Baertplan

Persoonlijk contact en een goeie opvolging zijn voor Baertplan essentieel!

We denken proactief mee met de klant

Baertplan Roeselare

Baertplan is gevestigd aan de Koning Albert I laan 133 in Roeselare. Stijn Baert en Els De Muynck startten zes jaar geleden met het kantoor. ‘Een droom die in vervulling ging’, gaat Els van start. ‘Ik was toen actief bij Voka en Stijn had eerder al een pak ervaring op gedaan bij verzekeringsmaatschappijen, alsook bij een makelaarskantoor. Het idee van een eigen kantoor heeft altijd gespeeld. Uiteraard moet je er klaar voor zijn en reeds de nodige kennis en ervaring opgebouwd hebben. In 2014 zijn we dan gestart met Baertplan. Een vertrouwensband met je klant is ontzettend belangrijk en bij grote kantoren merk je vaak dat die persoonlijke service geven een pak moeilijker is. Wij zijn met drie op kantoor. Stijn, onze medewerker Heidi en ikzelf. Onze klanten kennen ons ook alle drie en daarom voelen ze zich allerminst een nummer als ze met ons contact hebben. Die persoonlijke aanpak en kleinschaligheid is dus een ontzettend belangrijke troef. Wel even onderlijnen dat die kleinschaligheid groei niet in de weg staat. Onze verzekeringsportefeuille is sinds de oprichting dan ook mooi uitgebreid, vooral door mond-aan-mond reclame. We ambiëren ook verdere groei in de toekomst, maar zonder de persoonlijke touch uit het oog te verliezen. Verzekeringen hebben de kracht om mensen en hetgeen ze koesteren te beschermen. Het is de bedoeling dat ze dit met een gerust hart kunnen doen en daarvoor is Baertplan er’, aldus Els De Muynck.

Eén aanspreekpunt - Oog voor detail - Professioneel advies

Baertplan uit Roeselare richt zich vooral op KMO’s, vennootschappen en vrije beroepen. ‘Op die manier kunnen we met ons kantoor een grote toegevoegde waarde betekenen’, gaat Stijn verder. ‘Je bouwt pas een duurzame relatie op als je alles goed opvolgt. We denken met Baertplan ook proactief mee met de klant. Het is bedoeling dat we de hele keten in kaart brengen, niet alleen van het bedrijf zelf, maar ook van de leveranciers en klanten. Kleine dingen die wel een groot verschil maken. Bedrijven werken in een complexe realiteit, waarin alles en iedereen met mekaar is verbonden. Dat gaat zich ook vertalen in de verzekeringsproducten. Baertplan neemt daarom de tijd voor een grondige analyse. We doen een marktanalyse bij de maatschappijen waarmee we samenwerken en bieden de klant vervolgens de beste oplossing uit de markt in de vorm van transparante en duidelijke polissen. Deze aanpak gaan we elke drie jaar proactief herhalen om zo een lange termijn relatie te kunnen opbouwen. Last but not least kunnen onze klanten onze toewijding aan den lijve ondervinden in geval van schade. Onze medewerker Heidi heeft 20 jaar ervaring in de behandeling van schadeclaims, en is daarom een heel grote troef binnen ons kantoor. We zorgen er verder voor dat we aanwezig zijn elke expertise, zodat we letterlijk aan de zijde van de klant staan als dat nodig is. Dag en nacht staan we klaar voor onze klanten met een plan, want dat is ook onze slogan: Baertplan, wij smeden uw plan!’, besluit Stijn Baert.

Baertplan

Adres
Koning Albert I-laan 133, 8800 Roeselare
Contacteer ons
TEL : +32 51 21 01 57
Openingsuren
M: 08u30 tot 12u00 – Afspraak
D : 08u30 tot 12u00 – Afspraak
W: 08u30 tot 12u00 – Afspraak
D : 08u30 tot 12u00 – Afspraak
V : 08u30 tot 12u00 – Afspraak
Z : Afspraak
Z : GESLOTEN

Vacatures

COMMERCIEEL DOSSIERBEHEERDER VERZEKERINGEN

Zelfstandig een salesaanpak uitwerken, je netwerk uitbreiden bij klanten en verzekeringsmaatschappijen, met een kritische blik verzekeringscontracten nazien, maar vooral een glimlach toveren op het gezicht van onze klanten. Zo ziet je werk als Baertplanner bij ons eruit.

Wij zijn Stijn, Els en Heidi, kortweg Baertplan, de slimste keuze voor de behartiging van je professionele en privé verzekeringen. Als sterk betrouwbare partner voor onze klanten in de regio West-Vlaanderen, bieden we hen waterdichte en marktconforme verzekeringsoplossingen op maat. Gezien onze samenwerking met +20 maatschappijen, kunnen we niet enkel de beste contracten aanbieden, bij een schadegeval staan we bovendien persoonlijk in voor de belangen van onze klanten. Ons doel is dat onze klanten zorgeloos door het leven kunnen gaan. Baertplan, wij smeden uw plan!

FUNCTIEOMSCHRIJVING
• Je prospecteert regelmatig potentiële klanten om Baertplan voor te stellen als hun verzekeringsmakelaar. Ook bij bestaande klanten help je bij het genereren van nieuwe verzekeringsoplossingen. De focus ligt hierbij op West-Vlaamse KMO’s en zelfstandigen.
• Je bouwt een netwerk uit van bedrijfsleiders en zelfstandigen door hen te bezoeken, te informeren, netwerkevents bij te wonen, … Je werkt een salesaanpak uit in nauw overleg met je collega’s, die elk op hun domein expertise hebben.
• Op basis van de aanvragen die je binnenkrijgt vraag je (online en telefonisch) offertes op bij de verzekeringsmaatschappijen. Die onderwerp je aan een kritisch onderzoek: is dit hetgeen de klant voor ogen heeft? Is de geboden dekking de gevraagde premie waard? Is er geen betere formule mogelijk?
• Je onderhandelt met de verzekeringsmaatschappij tot je de geknipte offerte bereikt. Op basis van die offerte bereid je een dossier voor om daarna te bespreken met de klant.
• Naast deze uitgesproken commerciële taken beheer je ook een eigen portefeuille van klanten van A tot Z (aanpassen contracten/marktstudies/schadebeheer).

PROFIEL
• Voor deze functie kijken we uit naar een enthousiaste kandidaat die een commerciële ingesteldheid weet te combineren met een discrete aanpak. Je weet je perfect in te leven in de situatie van de klant en kan volledig zelfstandig tot de gepaste oplossing komen.
• Je bent een pietje precies met sterke organisatorische vaardigheden, die dankzij zijn/haar onderhandelingstalent steeds weer het gewenste resultaat weet te bereiken.
• Je hebt een diploma van bachelor of master in een financiële richting, verzekeringen, bankwezen of gelijkwaardig door ervaring (in bezit van een PCP-attest).
• Je hebt ervaring in een salesfunctie en/of administratieve functie in de sector.
• Je bent IT-minded. Kennis van BRIO is een pluspunt.
• Je kan je vastbijten in een dossier om zo het onderste uit de kan te halen.

AANBOD
• Deze job kan zowel in full-time of 4/5 regeling uitgevoerd worden. De uren zijn bespreekbaar.
• We voorzien een marktconform salaris, aangevuld met maaltijdcheques/hospitalisatieverzekering/…
• We hechten veel belang aan opleidingen, zodat je kan doorgroeien tot een echte verzekeringsspecialist.
• Je werkgebied is West-Vlaanderen, vanuit ons kantoor in Roeselare, op wandelafstand van het stadscentrum.