BD Interieur Styling uit Wervik in West-Vlaanderen biedt interieuradvies op maat!

Bianca Deleu

BD Interieur Styling van zaakvoerster Bianca Deleu is gevestigd in Wervik. Na 27 jaar voor hetzelfde bedrijf te hebben gewerkt was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Na mijn middelbaar wist ik niet welke richting ik uit wilde en ben ik meteen gaan werken. Zo ben ik terechtgekomen bij de productieafdeling van zitmeubelenfabrikant Jori. Ik heb me daar doorheen de jaren kunnen opwerken, maar ik bleef met een uitdaging zitten. Gezien ik altijd al gebeten ben geweest door de designmicrobe heb ik beslist om de sprong te wagen. Een traject bij een loopbaancoach wees uit dat ik het best een cursus interieur styling kon volgen wat ik dan ook met glans heb afgerond. Ondertussen ben ik met BD Interieur Styling al drie jaar bezig in bijberoep. Full time mensen helpen met hun interieurinrichting is voor mij een droom job vandaar dat de combinatie met mijn deeltijdse job bij een interieurzaak perfect is. Ik wil mijn werk altijd perfect tot in de puntjes doen en dat zorgde ervoor dat ik wat onzeker was om de stap te zetten. Maar wat ben ik blij dat ik na al die jaren uiteindelijk die carrièreswitch heb gemaakt’, aldus Bianca.

Interieurstylist - Interieuradviseur - Raamdecoratie - Interieurinrichter - Interieurontwerp - 3D-ontwerp

BD Interieur Styling uit Wervik in het zuiden van West-Vlaanderen biedt stijl- en kleuradvies, interieuradvies, raamdecoratie, meubeladvies, interieurontwerp en vastgoedstyling op maat. Eerst zitten we samen voor een verkennend gesprek en beslissen we of we voor een advies met moodboard, indelingsplan en shoppinglist gaan of liever toch met een 3D-ontwerp van maatwerk? Advies op maat dus. ‘Ik ben voor alle duidelijkheid geen interieurarchitecte’, gaat Bianca verder. ‘Ik maak geen bouwkundige tekeningen maar wel schetsen en ontwerpen in 3D, hiermee kunnen we terecht bij een aannemer voor een prijsofferte. Uiteraard zit ik eerst samen met de klant om advies te geven daarna ook met de aannemer om de haalbaarheid van de ontwerpen te bespreken op gebied van afwerking, materiaalkeuze en budget. BD Interieur Styling gaat dus zelf geen werken uitvoeren. Aan de hand van mijn ontwerpen en moodboards krijgt men al een heel goed zicht over hoe het interieur er kan gaan uitzien. Het is de bedoeling om klanten mee te nemen in hun interieurdroom. Ik begeleid hen indien gewenst ook bij het aankopen van nieuwe meubels en adviseer hen wat het best zou passen in hun nieuwe interieur. BD Interieur Styling biedt dus het hele plaatje aan, want we doen ook raamdecoratie zoals gordijnen en lamellen, geven tips omtrent het verbouwen van je woning en kunnen ingeschakeld worden als interieurinrichter en interieurdesigner. Hiervoor ga ik aan huis bij de klanten met stalen en bespreken we de mogelijkheden. Het is de bedoeling om ook de tak vastgoedstyling verder uit te breiden, waarbij ik woningen die te koop staan aankleed om deze aantrekkelijker te maken en een snellere verkoop te generen’, besluit Bianca Deleu.
BD Interieur Styling

Deleu Bianca | BE 0707.528.589
Barrièrestraat 17, 8940 Wervik
EMAIL : info@bdinterieurstyling.be
GSM : +32 478 22 41 17
M: Op afspraak
D : Op afspraak
W: Op afspraak
D : Op afspraak
V : Op afspraak
Z : Op afspraak
Z : Op afspraak