Beau-D

Beau-D is een medisch schoonheidsinstituut waar je ook kan genieten van pure wellness!

Mijn opleiding als verpleegster is een grote meerwaarde bij het behandelen van huidproblemen

Daisy Rotsaert

Beau-D vind je aan de Varenslaan 10 in Sint-Andries, bij Brugge. Daisy Rotsaert combineert het medisch schoonheidsinstituut met haar job als verpleegster. ‘Dit is voor mij de perfecte combinatie’, gaat Daisy van start. ‘Ik wil met de zaak meer zijn dan een standaard schoonheidssalon. Niet dat daar iets fout mee is, maar voor de behandelingen die ik aanbied is een opleiding als verpleegster zeker een meerwaarde. Ik heb twee jaar gewerkt op de afdeling dermatologie van het ziekenhuis en daar heb ik wel veel gezien en bijgeleerd. Deze kennis kan ik nu gebruiken in mijn instituut Beau-D. Plexr is een revolutionair toestel voor het liften van de huid waar enkel na een doorgedreven opleiding de toestemming krijgt om deze te gebruiken . Beau-D is niet alleen een wellness- en schoonheidsinstituut, maar dus ook een huidverbeteringsinstituut. Het is een plaats waar je in alle rust kan rekenen op een persoonlijke service en advies op maat. We maken daarbij gebruik van enkel hoogkwalitatieve producten en relaxerende behandelingen’, aldus Daisy.

Huidverbetering - Permanente ontharing - Lichaamsbehandelingen

Beau-D uit Sint-Andries biedt heel wat lichaamsbehandelingen aan. Eén van de populairste is de permanente ontharing. ‘We werken hiervoor met verschillende lasertoestellen’, gaat Daisy Rotsaert verder. ‘De Diodelaser kan voor elk huidtype gebruikt worden, terwijl de Alma laser de snelste, gemakkelijkste en vooral de meest pijnloze weg is naar een gladde huid. Beau-D is ook gespecialiseerd in huidverbetering. Zo pakken we pigmentplekken, striemen, rimpels en dergelijke aan. Hiervoor werken we samen met Mesoestetic, dat is één van ’s werelds meest geïnspireerde en technologisch geavanceerde medische huidverzorgingsbedrijven. Daar worden voortdurend innovatieve gezichts-, zonbeschermings- en lichaamsbehandelingen ontwikkeld.’


WELLNESS
Tot slot kan je bij Beau-D volledig tot rust komen in de wellness. ‘We beschikken over alle faciliteiten zoals sauna, jacuzzi, infrarood, hamman en een zwembad’, vertelt Daisy. ‘Kortom alles om na een drukke dag helemaal te relaxen. We bieden bovendien ook de mogelijkheid aan om tijdens het wellnessen lekker te ontbijten’, besluit Daisy van Beau-D.

Beau-D

Adres
Varenslaan 10, 8200 Brugge
Contacteer ons
GSM : +32 472 40 53 93
Openingsuren
M: Op Afspraak
D : Op Afspraak
W: Op Afspraak
D : Op Afspraak
V : Op Afspraak
Z : Op Afspraak
Z : Op Afspraak

Vacatures

Momenteel zijn er geen vacatures