Bengels & co is dé referentie voor kinder- en jeugdschoenen in Brugge!

Bengels & Co kinderschoenen

Bengels & Co is gevestigd langs de Moerkerksesteenweg 195 in het levendige hart van Sint-Kruis. Acht jaar geleden nam Sofie de Koning de kinderschoenwinkel over. Een beslissing waar Sofie nog geen moment spijt van heeft. ‘Het is eigenlijk een droomjob. Kinder- en jeugdschoenen zijn een leuk artikel, maar het zijn vooral mijn jeugdige bengels die ervoor zorgen dat ik elke dag met veel plezier en enthousiasme naar mijn winkeltje ga. Leukere klanten kan ik me niet wensen. Kinderen zijn open en recht voor de raap, maar vooral heel dankbaar! Je bouwt ook een band met ze op en ziet ze opgroeien tot sterke meiden en kerels. Een goeie schoen moet eerst en vooral functioneel zijn, want een modieuze schoen kan misschien wel mooi zijn, maar zit daarvoor nog niet goed aan de voet. Ik wil echt alleen blijven werken, zodat ik de perfecte schoen kan gaan zoeken voor de kindjes. Dat is en blijft het allerbelangrijkste. Die zoektocht begint bij een goeie collectie en bij Bengels & Co willen we een aanbod hebben waar we iedereen mee kunnen plezieren’, aldus Sofie.

Kind is koning - Vitrine

Sofie de Koning besloot haar droom na te jagen en nam de bekende winkel voor kinder- en jeugdschoenen Bengels & Co in Sint-Kruis over. ‘Sinds enige tijd beschikken we ook over een webshop’, gaat Sofie verder. ‘Toch verkiezen we dat de klanten naar de winkel komen. Elk voetje is verschillend, dus het is echt wel nodig dat de schoentjes gepast en getest worden. Het doet me deugd om dagelijks te merken dat ik het vertrouwen krijg van mijn klanten en dat het persoonlijk advies op prijs gesteld wordt. Bengels & Co kreeg enkele jaren geleden een flinke opknapbeurt, waardoor het nog leuker is om schoentjes te komen passen. Klanten die in alle rust hun keuze willen maken, ontvangen we graag op afspraak. Bij Bengels & Co is het kind koning!


KWALITATIEVE COLLECTIE ALS BASIS

‘Bij het samenstellen van nieuwe collecties wordt er natuurlijk gekeken naar de nieuwe trends, maar vooral kwaliteit en duurzaamheid staan voorop bij Bengels & Co. Daarom werken we enkel met sterke Europese fabrikanten zoals Stones & Bones’, besluit Sofie de Koning.

Bengels & Co Kinderschoenen

de Koning Sofie | BE 0508.757.872
Moerkerkse Steenweg 195, 8310 Brugge
TEL : +32 50 68 47 68
EMAIL : info@bengelsenco.be
M: Namiddag op afspraak
D : 14u00 tot 18u00
W: 10u00 tot 12u00 – 14u00 tot 18u00
D : 14u00 tot 18u00
V : 10u00 tot 12u00 – 14u00 tot 18u00
Z : 10u00 tot 18u00
Z : 1ste zondag van de maand 10u00 tot 12u00