Best Luxury Properties

Onderneemster Charline Bossuyt ruilde West-Vlaanderen voor Dubai

Met Best Luxury Properties bieden we internationaal vastgoed aan

Charline Bossuyt

Charline Bossuyt besliste om West-Vlaanderen achter zich te laten en een nieuw leven te starten in Dubai. Een weloverwogen keuze die weliswaar sneller in haar leven kwam dan gedacht. ‘In een later stadium had ik dit zeker niet uitgesloten, maar niet zo snel’, vertelt Charline. ‘Met mijn jonge gezin de oversteek maken naar Dubai was niet evident, maar de opportuniteit kwam op mijn pad, dus ben ik dit avontuur aangegaan en samen met mijn gezin in december vorig jaar verhuisd. Het is sowieso een erg concurrerende markt, maar ik werk op een volledig andere manier dan de meeste ‘agents’. Ik spits me vooral toe op de Belgische en Europese markt en dan vooral op investeringsprojecten met een totaalservice van A tot Z. We luisteren naar wat de klant wenst en gaan op zoek naar een goed renderend project. Zelfs na de aankoop staan we ter beschikking met bijvoorbeeld het bemeubelen van het opbrengstpand. Dit onderscheidt ons van de andere agencies hier’, aldus Charline.

Dubai - Marbella - Seychellen - Best Luxury Properties

Charline Bossuyt is een gecertificeerd broker in Dubai en is verantwoordelijk voor de Belgische en Europese klanten van Best Luxury Properties die interesse hebben om te investeren in Dubai. ‘In Dubai moet je geen BIV nummer hebben, maar wel een RERA nummer’, gaat Charline verder. ‘Ik heb hier de opleiding gevolgd en ook succesvol mijn licentie als broker behaald. Best Luxury Properties biedt internationaal vastgoed aan met als core business vastgoed Dubai, maar sinds dit jaar is ons aanbod verder uitgebreid. Zo hebben we ook via zakenpartners unieke panden in het aanbod in Ibiza, Monaco, Marbella, Seychellen, etc… One Bayview is bijvoorbeeld een exclusief project in de Seychellen van Best Luxury Properties. Als men er een appartement wenst te kopen moet er met ons contact opgenomen worden. Uiteraard leven er heel wat miljonairs en biljonairs in Dubai en verkopen we exclusief vastgoed, maar ook voor de kleinere investeerder hebben we heel wat in petto. Mijn doel is om een totaalservice bieden, want de klantentevredenheid is voor mij heel belangrijk. Ons advies is even belangrijk als de verkoop. Ook na de aankoop staan we de klant bij. Ik ben ook lid van ‘The Realty Brunettes’, dit is oa een instagram account om onszelf als real estate brokers wat te profileren en leads te generen, marketing gewijs dus. Dit idee kwam van onze CEO Guy Penders, hij is heel meedenkend om onze verkoop te bevorderen. We zijn er nog niet lang geleden mee gestart en wordt dus nog vervolgd. Ik hoop dat ik dit nog heel lang mag doen want ik leef echt voor deze job, ook al is het hard werken en knokken maar goed als West-Vlaamse weet ik wat het is. Hard werken wordt beloond zegt men, dus ik hoop dit te kunnen waarmaken’, besluit Charline Bossuyt.

Best Luxury Properties

Adres
Mariastraat 10, 8800 Roeselare
Contacteer ons
GSM : +32 470 06 79 99
TEL : +971 50 213 5100
Openingsuren
M: Op afspraak
D : Op afspraak
W: Op afspraak
D : Op afspraak
V : Op afspraak
Z : Op afspraak
Z : Op afspraak

Vacatures

Momenteel zijn er geen vacatures