Bidou by Caro in Roeselare is dé outletwinkel voor exclusieve dameskleding!

Mooie kledij aan betaalbare prijzen waar je steeds geniet van 50% korting

De dames outletwinkel Bidou by Caro vind je in de Zuidstraat 62 in Roeselare. Zaakvoerster Caroline David heeft altijd al een passie gehad voor exclusieve dameskleding. ‘Toen ik 15 jaar was werkte ik op zaterdag en tijdens vakanties in een kledingzaak. Ik deed dit ontzettend graag, omdat ik het sociale aspect kon combineren met de liefde voor kleding. Uiteindelijk ben ik verzekeringen gaan studeren en heb ik een aantal jaar in de banksector gewerkt. Daarna ben ik een tijdje actief geweest in de zaak van mijn man en heb ik ook zeventien jaar gewerkt voor Culligan. Ik heb mijn job altijd graag gedaan, maar op een bepaald moment was het tijd voor een nieuwe wind. Zo ben ik op deze locatie in de Zuidstraat van start gegaan met mijn outletwinkel Bidou by Caro.’

Exclusieve Outlet Dameskleding - Steeds 50% Korting - Parking Voor De Winkel

Bij Bidou by Caro in Roeselare vind je exclusieve outlet dameskleding en – schoenen van bekende Italiaanse en Belgische merken. ‘Mensen verwarren nog vaak outlet met tweedehands’, vertelt Caroline verder. ‘Outlet is volledig nieuwe kleding, maar omvat de collectie van het vorige seizoen. Ik ben van start gegaan in volle coronaperiode, wat zeker geen evidentie was, maar het stemt me vrolijk om te zien dat steeds meer vaste klanten hun weg vinden naar Bidou by Caro. Je vindt hier exclusieve merken voor zowel dameskledij als schoenen van onder meer Natan, Fabiana Filippi, Seventy, Antonelli, Cambio, Roberto Festa, Valerie Bourgoin, Pellico, Ermanno Firenze, Blugirl, Vince en vele andere. Ik kies bewust voor merken die je niet in andere outletwinkels in de buurt vindt. Op deze manier probeer ik me met Bidou by Caro te onderscheiden en een specifiek doelpubliek aan te trekken. Klanten krijgen steeds 50% korting en dit het hele jaar door. Bidou by Caro is gelegen dichtbij het centrum én met parking vlak voor de deur. Dames vinden hier hun gading vanaf maat 34 tot en met 50 wat de kledij betreft en van maat 36 tot 41 voor de schoenen.’

In de kijker

Bidou by Caro

TB-Projects BV | BE0764.548.258
Zuidstraat 62, 8800 Roeselare
EMAIL : bidoubycaro@gmail.com
GSM : +32 498 88 61 43
M: 14u00 – 18u00
D : Gesloten
W: 10u00 tot 12u30 – 14u00 tot 18u00
D : 10u00 tot 12u30 – 14u00 tot 18u00
V : 10u00 tot 12u30 – 14u00 tot 18u00
Z : 10u00 tot 12u30 – 14u00 tot 18u00
Z : Gesloten