Bikesensation trekt steeds de kaart van kwaliteit en service!

Ontdek Onze Exclusieve E-MTB Verhuurservice

Welkom bij Bikesensation, jouw partner voor het huren van een elektrische mountainbike! Of je nu de ongerepte natuur wilt verkennen, je grenzen wilt verleggen op uitdagende trails of gewoon wilt genieten van een dagje uit, onze hoogwaardige E-MTB staat klaar voor jouw avontuur. Onze elektrische mountainbike is beschikbaar in de maten small, medium, large, en X-large, zodat je, ongeacht je lengte of ervaring, de perfecte fit kunt vinden. De fiets is uitgerust met een krachtige motor van 85nw en een batterijcapaciteit van 790 wh. Dit staat garant voor een autonomie van 120 km op vlak terrein of 70 km in de bergen met 1500hm, afhankelijk van verschillende factoren zoals je gewicht, de ondergrond van het parcours en de temperatuur. Met een veerweg van 140 mm is onze E-MTB veelzijdig inzetbaar en de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare trailbike. Verrijk je huurervaring door te kiezen voor onze mountainbikeles, aangepast aan alle niveaus en leeftijden. De prijs wordt bepaald aan de hand van het aantal deelnemers, en meer informatie hierover vind je binnenkort op onze website.

Huurprijs

 • Waarborg: €250
 • Dagverhuur: €60
 • Weekendverhuur (van vrijdagnamiddag tot maandag): €150
 • Weekverhuur (7 dagen): €300 (elke extra dag: €40)


Huurvoorwaarden

 • De betaling dient voorafgaand aan de huurperiode te worden voldaan.
 • Te laat de fiets retourneren? Dan brengen we €60 per extra dag in rekening.
 • We verwachten dat je de fiets in dezelfde staat terugbrengt; eventuele schades worden aangerekend.
 • Bij diefstal van de fiets ben je zelf verantwoordelijk; zorg dus voor een goed slot.
 • Bikesensation kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade aan personen, materiaal of gebouwen.
 • De minimale leeftijd voor het huren van de fiets is 18 jaar, tenzij je wordt begeleid door een ouder of verzorger.
 • Een kopie van een geldig ID-bewijs is vereist bij het huren.

 

Klaar voor een onvergetelijk avontuur? Stuur een mail naar info@bikesensation.be met de gewenste data of bezoek ons in de winkel.

 

Elektrische sportfietsen en mountainbikes - Gravelbikes - Mountainbikes - Racefietsen

We focussen ons vooral op de fietsen met kwalitatieve onderdelen, zowel elektrisch als sportief. We adviseren fietsen op maat, zowel voor de recreatieve fietser als voor de wedstrijdrijder. Op maat nemen we heel letterlijk. Na het uitvoeren van een bikefit kunnen we de maat bepalen en gaan we millimeter gewijs de klant op zijn fiets gaan plaatsen. We maken hier tijd voor vóór onze openingsuren. Iedereen gaat nadien naar huis met een goed gevoel en vertrouwen in de zaak. Ze weten dat ze hier de juiste fiets hebben gekocht die perfect zit en dat ze ook een uitstekende service krijgen.. We gaan ofwel een fabrieksfiets voorstellen of we bouwen de fiets zelf op naar vraag van de klant. Ook custombuild wielsets maken we zelf met verschillende keuze uit aluminium of carbon velgen alsook wielnaven van hope, dt swiss, … Onze sterke huismerken zijn : Scott, Cube, Orbea en Niner.

Ik doe alle herstellingen in mijn eigen atelier en volg ook veel cursussen om steeds up to date te blijven. Onderhoud aan verende vorken, dempers en dropperseats gebeurt in eigen atelier. Verschillende keren per jaar organiseren we tech clinics voor de mtb’er die zijn grenzen van zijn kunnen wil verleggen. We geven zo met ons concept een totaalservice naar de klant. Het begint bij advies bij aankoop, dan bikefit, aflevering fiets met gratis 1e onderhoud, begeleiding na aankoop via tech clinics en herstelling/onderhoud van de fiets.

Via onze webshop kan je de huidige winkelstock bekijken en jouw fiets makkelijk reserveren om direct aan te kopen.

Bikesensation wil écht een vaste partner zijn van de fietser die hier een fiets aankoopt. Het draait bij ons om de kwaliteit en de service!

Bikesensation

COCOON BV | BE 0466.525.359
Stationsplein 14, 8730 Beernem
TEL : +32 50 59 91 61
EMAIL : info@bikesensation.be
M: GESLOTEN
D : 10u00 tot 12u00 – 13u30 – 19u00
W: 10u00 tot 12u00 – 13u30 – 19u00
D : 10u00 tot 12u00 – 13u30 – 19u00
V : 10u00 tot 12u00 – 13u30 – 19u00
Z : 10u00 tot 12u00 – 13u30 – 17u00
Z : GESLOTEN