Bikesensation trekt steeds de kaart van kwaliteit en service!

Bikesensation

In december 2020 opende Dirk Baert zijn nieuwe winkel Bikesensation op het Stationsplein van Beernem. ‘Ik wou geen standaard naam zoals Fietsen Dirk, maar wel een krachtige omschrijving van wat mijn concept inhoudt’, vertelt Dirk. ‘Sensatie en dynamiek op een fiets en zo ben ik bij Bikesensation terecht gekomen. Het begon allemaal als een hobby, want ik was vroeger actief in de multimediasector. Dertien jaar geleden is het fietsverhaal dan begonnen. Eerst heb ik een winkel overgenomen in Tielt en drie jaar later besloot ik mij op het industrieterrein in Beernem te vestigen. Dat was een huurpand en toen ik de kans kreeg om hier op het Stationsplein een nieuwbouw te kopen heb ik niet getwijfeld. Ik ben gaan kijken naar de ruimte en de mogelijkheden en heb dezelfde dag nog beslist. Het gebouw werd casco gekocht en mijn aannemers zorgden voor de afwerking die ik mee hielp coördineren. Uiteindelijk opende Bikesensation op 1 december vorig jaar’, aldus Dirk.

Electrische sportfietsen en mountainbikes - Gravelbikes - Mountainbikes - Racefietsen

We focussen ons vooral op de fietsen met kwalitatieve onderdelen, zowel elektrisch als sportief. We adviseren fietsen op maat, zowel voor de recreatieve fietser als voor de wedstrijdrijder. Op maat nemen we heel letterlijk. Na het uitvoeren van een bikefit kunnen we de maat bepalen en gaan we millimeter gewijs de klant op zijn fiets gaan plaatsen. We maken hier tijd voor vóór onze openingsuren. Iedereen gaat nadien naar huis met een goed gevoel en vertrouwen in de zaak. Ze weten dat ze hier de juiste fiets hebben gekocht die perfect zit en dat ze ook een uitstekende service krijgen.. We gaan ofwel een fabrieksfiets voorstellen of we bouwen de fiets zelf op naar vraag van de klant. Ook custombuild wielsets maken we zelf met verschillende keuze uit aluminium of carbon velgen alsook wielnaven van hope, dt swiss, … Onze sterke huismerken zijn : Cannondale, Scott, Cube, Orbea en Niner.

Ik doe alle herstellingen in mijn eigen atelier en volg ook veel cursussen om steeds up to date te blijven. Onderhoud aan verende vorken, dempers en dropperseats gebeurt in eigen atelier. Verschillende keren per jaar organiseren we tech clinics voor de mtb’er die zijn grenzen van zijn kunnen wil verleggen. We geven zo met ons concept een totaalservice naar de klant. Het begint bij advies bij aankoop, dan bikefit, aflevering fiets met gratis 1e onderhoud, begeleiding na aankoop via tech clinics en herstelling/onderhoud van de fiets.

Via onze webshop kan je de huidige winkelstock bekijken en jouw fiets makkelijk reserveren om direct aan te kopen.

Bikesensation wil écht een vaste partner zijn van de fietser die hier een fiets aankoopt. Het draait bij ons om de kwaliteit en de service!

Bikesensation

COCOON BV | BE 0466.525.359
Stationsplein 14, 8730 Beernem
TEL : +32 50 59 91 61
EMAIL : info@bikesensation.be
We zijn met jaarlijks verlof van 16/08 t.e.m. 31/08.
M: GESLOTEN
D : 10u00 tot 12u00 – 13u30 – 19u00
W: 10u00 tot 12u00 – 13u30 – 19u00
D : 10u00 tot 12u00 – 13u30 – 19u00
V : 10u00 tot 12u00 – 13u30 – 19u00
Z : 10u00 tot 12u00 – 13u30 – 17u00
Z : GESLOTEN