Sibylle Verduijn van Billie Brush & Blush in Waregem is een passionele haar- en make-up styliste!

Ik kleur graag letterlijk buiten de lijntjes

Kapsalon en make-up studio Billie Brush & Blush is gelegen in de Vennestraat 27 in Waregem. Sibylle Verduijn ging na haar studies meteen aan de slag in een kapsalon in Gent. ‘Ik heb in twee grote kapsalons gewerkt, waarbij ik onder meer coloriste en teamverantwoordelijke was. Maar als je in een groot team staat heeft iedereen zijn taken en is het niet altijd mogelijk om je klant van A tot Z af te werken en dat miste ik een beetje. Ik ben een heel creatief persoon en zoek voortdurend naar nieuwe ideeën. Ik treed graag uit mijn comfortzone en heb daarom besloten om mijn eigen salon te starten in Waregem in november 2018. Op die manier kan ik echt mijn eigen ding doen. Ik werk vaak 1 op 1, zodat de klant mij volledig voor zichzelf heeft. Dat zorgt ook voor rust. Bij mij draait het allemaal rond een totaalbeleving. Het is belangrijk dat de klant zich op z’n gemak voelt en dat er naar hen geluisterd wordt. Ik wil dat iedereen die mijn kapsalon en make-up studio verlaat zich mooi en goed voelt.’ Sibylle werkt ook als freelance educator. ‘Zo heb ik een gezonde afwisseling in mijn job.’

Bruidskapsels - Bruids Make-up - Make-up Artist - Speciale Kleuringen

Bij kapsalon en make-up studio Billie Brush & Blush in Waregem kan je terecht voor balayages, bruidskapsels, bruidsmake-up en speciale kleuringen. ‘Klanten komen van ver naar mijn salon voor de specialere kleuren zoals roze pastel, rainbow hair of mermaid hair, maar het grootste deel van mijn cliënteel komt voor balayages. Ik ben heel sterk in highlights, babylights en teasylights. Dat zijn een aantal technieken die kunnen toegepast worden. Ik hou rekening dat de kleur mooi uitgroeit door fijn te werken, zodat klanten langer kunnen genieten van hun kleur. Ik volg heel regelmatig extra cursussen in Nederland om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Daar hebben ze echt een academie die zich enkel en alleen richt op bruiden. Billie Brush & Blush is gespecialiseerd in opsteekkapsels voor bruiden en we verzorgen ook de make-up voor hun mooiste dag. Ik ben niet de standaard schoonheidsspecialiste, maar echt een make-up artieste. Ik heb hiervoor drie jaar bijgestudeerd en kijk vooral naar de contouren van het gezicht om te zien welke zone extra in de kijker mag geplaatst worden. Voor bruiden ga ik ook bij hen thuis om het totale pakket van kapsel en make-up aan te bieden. Uiteraard kan je bij Billie Brush & Blush ook terecht voor het aanbrengen van make-up of een kapsel voor een avondfeest of andere gelegenheid. Ik zoek altijd naar de beste producten en werk met de minerale make-up van Jane Iredale. Deze make-up is heel huidvriendelijk. Mijn producten zijn bovendien allemaal cruelty free en 90% van de producten is ook vegan, want ik ben een echte dierenvriend’, besluit Sibylle.

In het salon kan je ook terecht voor permanente make-up en fineline tattoos. Deze worden geplaatst door Sibylle haar zus, Debbie. Zij heeft daar haar eigen studio ruimte, genaamd Tattoo Studio Aurora. Debbie heeft ruime ervaring en is gespecialiseerd in fineline en kleine tatoeage en heeft verder opleidingen afgerond voor PMU; deepliner en ombré powderbrows. Tattoo en PMU worden enkel geplaatst op afspraak. Daarvoor kan je een mail sturen naar debbie@tattooaurora.be. Meer informatie over de behandelingen en haar portfolio kan je terugvinden op haar website www.tattooaurora.be.

Billie Brush & Blush

Verduijn Sibylle | BE 0550.445.603
Vennestraat 27, 8790 Waregem
GSM : +32 497 26 31 91
M: Gesloten
D : 13u00 tot 20u00
W: 09u00 tot 18u00
D : 09u00 tot 19u00
V : 09u00 tot 16u00
Z : 09u00 tot 15u00
Z : Gesloten