Bij Bistro Dampierre in Brugge kan je terecht voor overheerlijke, verse vis- en vleesgerechten en kies je voor de daglunch, maandmenu of à la carte. ‘We willen het product centraal zetten en de klant een herkenbaar bord bieden. Of het nu een lekker stukje kalfsvlees is, een Argentijnse rib-eye of tong, de focus ligt op versheid en kwaliteit. Elke dag biedt Bistro Dampierre een lunch aan en elke vijf weken tovert chef Martijn een compleet nieuw menu uit z’n keukenhoed. Bij Bistro Dampierre ervaar je meteen het huiselijke, warme gevoel. Achteraan is er een gezellig terras voor een vijftiental personen dat helemaal werd opgefrist. Gezien ik Portugese ben serveren we geen Cava, maar Espumante en hebben we ook een aantal kwaliteitsvolle Portugese wijnen en je merkt wel dat de klanten dat appreciëren en graag ontdekken. Bistro Dampierre in Brugge is ook de perfecte locatie voor een business lunch of voor groepen. Uiteraard dient dit dan wel op voorhand doorgegeven te worden en wordt er meestal aangeraden om voor het menu te kiezen.’
Nieuw in vergelijking met de vorige uitbaters is dat Bistro Dampierre voortaan wél open is op zaterdagmiddag. Zondag en maandag blijven de vaste sluitingsdagen.