Boek een artiest brengt een overzicht van alles wat met de muziekbranche te maken heeft in Vlaanderen en Nederland. Want geef toe, muziek is er nu éénmaal overal. In de wagen, op het werk, onder de douche,… Zouden we überhaupt zonder muziek kunnen functioneren? Het Nederlandstalige lied kent bovendien een enorme opmars, met dank aan programma’s zoals Liefde voor Muziek.

Na periodes van lockdown en verplichte sluitingen is het woord knaldrang ongetwijfeld één van de meest gebruikte woorden in de culturele sector. Boek een artiest bundelt artiesten uit Vlaanderen en Nederland, maar ook toeleveringsbedrijven zoals klank en licht en dj’s. Een plek waar cultuur minnend Vlaanderen en Nederland elkaar ontmoeten. Artiesten stellen er in primeur hun nieuwe nummer of videoclip voor, maar brengen ook het verhaal achter het nummer. Een opgewekte melodie weerspiegelt niet altijd een opgewekte tekst. Nummers die we mee neuriën gaan vaak over negatieve gebeurtenissen. Is het niet leuk om te weten waarom een nummer werd opgenomen of hoe de artiest zich voelde toen het nummer werd ingezongen?

Boek een artiest houdt 365 dagen de vinger aan de pols en is dus geen éénmalig gedrukt magazine. Het is een verhaal dat non-stop digitaal in beweging is en de sector meer dan ooit de aandacht wil bieden die ze verdient. Ook artiesten, bands of dj’s die bij het grote publiek misschien niet meteen een belletje doen rinkelen komen aan bod en verdienen het om in de spotlights geplaatst te worden.

Leuk extraatje: als je als bedrijf of organisator een leuk feestje wil organiseren, dan kan je via dit unieke online overzicht ook meteen een artiest, dj of geluidsfirma boeken. Alles netjes gebundeld met maar één doel. Feesten als nooit tevoren!

In deze editie

Andere Edities

Andere Edities