Luc Neuville runt al 35 jaar boekhoudkantoor Neuville in Nieuwpoort!

Al meer dan 30 jaar een gevestigde waarde in Nieuwpoort

Boekhoudkantoor Neuville uit Nieuwpoort is gevestigd in een prachtig pand langs de Albert I-laan 117 in Nieuwpoort, op wandelafstand van de zee. ‘In 1983 ben ik gestart als bediende in een boekhoudkantoor in Veurne, maar na een aantal jaar heb ik besloten mijn eigen weg te gaan en zelf met Kantoor Neuville te starten. Ondertussen is dit onze derde locatie in 35 jaar tijd. Eerst werkte ik alleen, toen het team uitbreidde naar vijf zijn we een eerste keer verhuisd, maar al snel werd het pand opnieuw te klein en zijn we opnieuw verhuisd naar de huidige locatie. Ondertussen werken we bij Kantoor Neuville met 8 bedienden en 1 zelfstandige medewerker. We zijn nu nog op zoek naar een extra collega met een masterdiploma accountancy en fiscaliteit, maar het is niet gemakkelijk om die te vinden.’ Dat Kantoor Neuville veel aandacht heeft voor z’n medewerkers en een goeie werksfeer mag duidelijk zijn. ‘Voor verschillende mensen in het team ben ik nog steeds hun eerste werkgever. Sommigen werken hier al 18, 20 tot zelfs 27 jaar! Het is belangrijk om je team verantwoordelijkheid te geven.’

Optimalisatie - Persoonlijk Contact - Eenmanszaak & Vennootschappen - Ook Particulieren

Bij Neuville Boekhouding en Fiscaliteit in Nieuwpoort, aan de Westkust, kan je terecht voor fiscaal advies, startersadvies, successieplanning, boekhouding voor eenmanszaken en vennootschappen, alsook voor het opmaken en invullen van je belastingaangifte. ‘We helpen ook heel vaak particulieren en gepensioneerden met hun aangifte, omdat ze er zelf geen kaas van hebben gegeten. Ook eigendommen in het buitenland moeten nu aangegeven worden en dat is vaak voor de eigenaars een ver-van-hun-bed show. Kantoor Neuville uit Nieuwpoort is daarnaast uiteraard dé partner voor alle boekhouding en advies voor eenmanszaken en vennootschappen. Als kantoor zetten we enorm in op optimalisatie en digitalisatie. Onze horizontale structuur en totale betrokkenheid van de zaakvoerder garanderen sowieso een correcte service. Tegenwoordig worden heel wat documenten digitaal ingelezen, maar elke tweede woensdag en donderdag van de maand ga ik langs bij mijn klanten om hun facturen op te halen. Ondertussen kunnen ze mij vragen stellen en is er persoonlijk contact.’ Kantoor Neuville heeft zowel klanten in de ruime Kustregio, maar is ook actief in Brugge, Damme, Staden, Roeselare tot zelfs Poperinge en Watou. ‘De klanten krijgen telkens bij het begin van het jaar een schema wanneer ik bij hen langs kom en dat ligt vast voor een heel jaar. Je moet je als boekhoudkantoor proberen te onderscheiden van je concullega’s en de service speelt daarin een belangrijke rol. Door gestructureerd te werken zorgen we er voor dat de periode waarin de kwartaalaangifte dient te gebeuren voor ons geen extra werkdruk met zich mee brengt. Kantoor Neuville heeft doorheen de jaren eigen berekeningsprogramma’s ontwikkeld die de klant perfect kunnen informeren hoe ze kunnen optimaliseren. Bij ons is elk dossier maatwerk, elke klant heeft recht op persoonlijke begeleiding’, besluit Luc Neuville.

Elke tweede woensdag of donderdag van de maand ga ik langs bij mijn klanten om hun stukken op te halen van de voorbije maand, tenzij ze volledig overgeschakeld zijn naar digitale verwerking.

Boekhoudkantoor Neuville

NEUVILLE BV | BE 0420.339.107
Albert I laan 117, 8620 Nieuwpoort
TEL : +32 58 23 26 60
EMAIL : admin@kantoor-neuville.be
M: 08u45 tot 12u15 – 13u00 tot 17u30
D : 08u45 tot 12u15 – 13u00 tot 17u30
W: 08u45 tot 12u15
D : 08u45 tot 12u15 – 13u00 tot 17u30
V : 08u45 tot 12u15
Z : Gesloten
Z : Gesloten