Boutique Marie-Lou in Kuurne kleedt elke vrouw voor elk budget!

Marie-Lou Feys

Langs de Kerkstraat 26 in Kuurne, deelgemeente van Kortrijk vinden we de gezellige winkel Boutique Marie-Lou. Marie-Lou Feys is amper 22, maar wist al heel snel dat een eigen winkel haar droom was. ‘Als klein meisje speelde dit al door mijn hoofd. Het was dan ook heel snel duidelijk dat mijn hart in de mode- en fashionwereld lag. Eerst al student en later als vaste job mocht ik aan de slag in een gerenommeerde kledingwinkel. Dankzij deze ervaring is de passie alleen maar gegroeid en leerde ik uiteraard ook de kneepjes van het vak. Na zeven jaar was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Toen dit pand vrij kwam heb ik niet getwijfeld. In februari 2021 ben ik dan gestart met Boutique Marie-Lou. Mijn familie en mijn ouders steunden mij 100% in deze keuze en ondanks corona heb ik nog geen moment spijt gehad dat ik mijn droom heb nagejaagd. Ik wil doelbewust een totaalconcept aanbieden, zodat de dames zich van kop tot teen kunnen laten stylen met een nieuwe outfit en bijhorende accessoires.’

Trendy Dameskleding - Schoenen - Juwelen - Lifestyle - Betaalbaar

Bij Boutique Marie-Lou in Kuurne, nabij Kortrijk, kan je terecht voor trendy dameskledij voor elke vrouw en voor elk budget, maar ook voor schoenen, juwelen, riemen en accessoires. ‘Ik wil graag een mix brengen van bekende merken en de Parijse mode’, vertelt Marie-Lou verder. ‘Een beetje het moeder-dochter concept, waarbij de moeder kiest voor de merken en de dochter de wat speelsere Parijse mode.’ Boutique Marie-Lou probeert ook wekelijks nieuwe accessoires en producten aan te bieden, zodat je niet in elke winkel hetzelfde aanbod vindt. ‘Dat creatieve maakt het net leuk en uitdagend. Elke maandag ga ik op collectie op zoek naar leuke nieuwe spulletjes. Je vindt bij Boutique Marie-Lou in Kuurne de bekende merken Xandres, Blue Bay, Josephine en Co, alsook de sneakers van Cycleur de luxe en Crinkles. Daarnaast vind je hier een aanbod lifestyleproducten zoals kaarsen en geurstokjes. Boutique Marie-Lou heeft ook de juwelen van Ania Haie en Les Cordes in het aanbod. Daarnaast bieden we retouches aan. Als een broek wat te lang is, kunnen wij deze perfect voor de klant inpakken. Ik wil mijn klanten letterlijk laten stralen in hun outfit, zodat ze opvallen in de massa. Uniek zijn, passie en uitstraling is dan ook onze leuze en dit met een leuke mix van hippe en klassieke merken.

Boutique Marie-Lou

Feys Marie-Lou | BE 0760.706.068
Kerkstraat 26, 8520 Kuurne
TEL : +32 56 71 26 26
EMAIL : marielou.feys@hotmail.com
M: Gesloten
D : 10u00 tot 12u00 – 13u00 tot 18u00
W: 10u00 tot 12u00 – 13u00 tot 18u00
D : 10u00 tot 12u00 – 13u00 tot 18u00
V : 10u00 tot 12u00 – 13u00 tot 18u00
Z : 10u00 tot 18u00
Z : Gesloten