Give your business the face it deserves!

Brand Your Face uit Aalter geeft jou en jouw bedrijf een professionele uitstraling!

Als afgestudeerd Master in de fotografie is Lesley Hoste sinds 2011 actief in de modewereld als fotografe. Ze weet als geen ander hoe ze met haar team haar klanten kan boosten om vol zelfvertrouwen voor de lens te staan. Het is met die kennis en motivatie dat ze in 2019 Brand Your Face is opgestart als bedrijfsfotograaf voor ondernemers. Uit haar netwerk kwam namelijk de vraag om een re-branding te doen voor een bedrijfsleider. Gedaan met de “zelfgenomen vakantieselfies”, een échte professionele bedrijfsfoto die zelfvertrouwen en hun visie uitstraalde was het doel.

Brand Your Face werkt voor zowel KMO’s als eenmanszaken en is actief over heel Vlaanderen.

Wij maken geen onderscheid in grootte van bedrijf of bedrijfstak! In de afgelopen 4 jaar hebben wij als corporate fotograaf de meest uiteenlopende beroepscategorieën voor de lens gehad. Van esthetische artsen, advocaten tot HVAC installateurs, steeds met een verbluffend resultaat aangepast aan de waarden die jij of het bedrijf wensen uit te stralen. Een intake gesprek legt de basis voor de opdracht. Wie wil wat vertellen: Dit is de essentie van Brand Your Face!

Koppel jouw gezicht aan jouw merk. Let your face do the talking! Met het ruime netwerk aan relaties bouwt Brand Your Face de setting waarin jij of jouw bedrijf zich thuisvoelt. Kleuren, achtergronden, belichting, alles wordt aangepast aan de stijl van de klant. Een langlopende samenwerking met Interieur VanderWaerden en een uitgebreid team van visagistes en stylistes maakt dat Brand Your Face steeds de juiste look and feel gekoppeld krijgt die bij jou of jouw bedrijf past. Wanneer een Brand Your Face ingepland wordt in onze studio in Aalter, Oost-Vlaanderen gaan alle registers open! Het team gaat all-in om jou (en jouw medewerkers) vol vertrouwen te laten stralen met de juiste make-up, haar, styling en poses.

Het resultaat is later via een personal log-in op de website te raadplegen en een keuze kan gemaakt worden van de gewenste foto’s. Er rest dan enkel nog een high-end afwerking van het nieuwe visitekaartje en jouw Brand Your Face is een geslaagde ervaring! Wedden dat het niet bij die ene keer blijft?

Heb jij ook interesse in een Branding “Spa” day? (dank je voor het mooie compliment liefste klanten) Wees welkom voor een verkennend gesprek in onze studio.

Brand Your Face

LH Productions BV | BE1004.709.370
Léon Bekaertlaan 16, 9880 Aalter
EMAIL : info@lesleyhoste.be
GSM : +32 498 85 25 05
M: Op afspraak
D : Op afspraak
W: Op afspraak
D : Op afspraak
V : Op afspraak
Z : Gesloten
Z : Gesloten