Casaspanje uit Knokke-Heist is al 25 jaar dé makelaar voor het kopen van vastgoed in Spanje!

Wij begeleiden en ontzorgen de klant tijdens het volledige aankooptraject

Casaspanje is gevestigd in het Brink Office langs de Kalvekeetdijk in Knokke-Heist, maar heeft ook permanentie in Guardamar del Sugara, Alicante. ‘Mijn ouders zijn oorspronkelijk gestart met hun vastgoedkantoor aan de Kust, maar beslisten 25 jaar geleden om zich te focussen op het aanbieden en verkopen van vastgoed in Spanje, in de regio Costa Blanca en Murcia’, vertelt Kelly De Plecker. ‘Zij waren daarmee één van de pioniers. Toen mijn ouders zeven jaar geleden het wat rustiger wilden aandoen kwam de vraag of ik het familiebedrijf wou overnemen en zo ben ik in Casaspanje gerold. Ik was toen ook al actief in het toeristische vastgoed, dus het was een logische stap. Ondertussen verblijven mijn ouders heel vaak in Spanje, waardoor ze ook hét perfecte aanspreekpunt zijn voor klanten die een nieuwbouw woning of appartement hebben gekocht en nadien nog vragen hebben of hulp nodig hebben bij bepaalde praktische zaken. Onze service gaat dus heel ver, maar dat is ook onze sterkte. Klanten worden vrienden die op hun beurt nieuwe klanten aanbrengen en dat is leuk.

Casaspanje verkoopt nieuwbouw woningen en appartementen aan de Costa Blanca en Murcia

Casaspanje uit Knokke-Heist begeleidt klanten bij het aankopen van vastgoed aan de Costa Blanca en Murcia in Spanje. ‘Een specifieke keuze, want daar heerst een microklimaat’, vertelt Kelly verder. ‘Het is de warmste regio van Spanje in de winter en dat zorgt ervoor dat het een erg populaire regio is. Casaspanje focust zich op de verkoop van nieuwbouw appartementen en villa’s. Nadat klanten een eerste interesse hebben getoond via onze website of op een beurs gaan we hen steeds uitnodigen bij ons op kantoor om te horen wat hun wensen, eisen en budget zijn. Op deze manier kunnen we al meteen een aantal projecten linken en nemen we de klant mee naar Spanje om de panden ter plaatsen te bekijken. Eens het droomappartement of -woning is gevonden wordt het vastgoed gereserveerd en start het hele aankoopproces. Casaspanje heeft ter plaatse een vaste vertegenwoordiger, alsook twee advocaten, want dat is nodig als je vastgoed wil kopen in Spanje. Als familiebedrijf willen we de klant optimaal begeleiden bij het realiseren van hun droom en dit in alle vertrouwen en met de nodige discretie. Na de aankoop blijven we een vast aanspreekpunt zowel in België als in Spanje.’

In de kijker

Bent u op zoek naar een luxevilla in een idyllisch vissersdorpje aan de prachtige Costa Blanca Noord? Casa Spanje is vanaf nu uw ideale partner voor de aankoop van exclusieve villa’s in Moraira, Calpe en Altea. Deze schilderachtige locaties bieden een perfecte combinatie van serene natuur, adembenemende zeezichten en luxe woonomstandigheden.

Onze droomvilla’s in Moraira, Calpe en Altea zijn tot in de kleinste details afgewerkt. Elke villa biedt een panoramisch uitzicht op de azuurblauwe Middellandse Zee, waardoor u elke dag kunt genieten van een spectaculair uitzicht. De villa’s beschikken over een eigen infinity pool, waardoor u het ultieme gevoel van luxe en ontspanning ervaart. Of u nu op zoek bent naar een permanente residentie of een tweede verblijf, deze villa’s bieden alles wat u nodig heeft voor een leven in comfort en stijl.

Casa Spanje begrijpt dat de aankoop van een tweede verblijf een belangrijke beslissing is. Daarom maken wij extra tijd vrij om potentiële kopers en investeerders persoonlijk te begeleiden bij hun zoektocht. Onze prospectiereizen zijn speciaal ontworpen om u te helpen de perfecte villa te vinden die aan al uw wensen voldoet. Tijdens deze reizen krijgt u de kans om de verschillende locaties te verkennen, de sfeer te proeven en de mogelijkheden te ontdekken.

Kiezen voor Casa Spanje betekent kiezen voor een uitgebreid aanbod van luxueuze woningen in de meest gewilde gebieden van de Costa Blanca Noord. Ons toegewijde team staat klaar om u persoonlijk te begeleiden bij elke stap van het aankoopproces. Moraira, Calpe en Altea zijn niet alleen prachtige vissersdorpjes, maar ook toplocaties voor investeringen in vastgoed. Met jarenlange ervaring in de vastgoedmarkt aan de Costa Blanca, bieden wij deskundig advies en ondersteuning.

Casaspanje

KDP VASTGOEDCONSULTING BV | BE0778.399.264
Kalvekeetdijk 179 Blok A, 8300 Knokke-Heist
EMAIL : kelly@casaspanje.be
GSM : +32 476 61 31 18
M: Op afspraak
D : Op afspraak
W: Op afspraak
D : Op afspraak
V : Op afspraak
Z : Op afspraak
Z : Gesloten