Certago Verzekeringen uit Diepenbeek is een onafhankelijke makelaar voor particulieren en ondernemers!

Wij onderscheiden ons door een persoonlijke aanpak en familiaal karakter

Certago Verzekeringen is gevestigd in een modern kantoor in Diepenbeek, vlakbij Hasselt in Limburg. ‘We zijn een jong en fris verzekeringskantoor in volle expansie’, vertelt verzekering adviseur Evy Laermans. ‘Ons dynamisch team dat over de nodige kennis beschikt en opleidingen heeft gevolgd zorgt ervoor dat we de klant zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn en een antwoord kunnen bieden op de vele vragen. Certago Verzekeringen is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar dat partnerships heeft met zowat alle grote spelers in de wereld van verzekeringen. We streven naar lange termijn relaties met onze klanten en gaan hun portefeuilles tot in de puntjes beheren. Doordat we met heel wat verschillende partners samen werken beschikken we over een uitgebreid aanbod waardoor we echt op maat van de klant kunnen werken.’

Onafhankelijk Verzekeringsmakelaar - Particulieren en Zelfstandigen - Persoonlijk en Familiaal Karakter

Certago Verzekeringen uit Diepenbeek, vlakbij Hasselt, in de provincie Limburg is een onafhankelijk verzekeringsmakelaar met persoonlijk advies voor particulieren en zelfstandigen. ‘We hebben partnerships met alle grote verzekeringsmaatschappijen’, vertelt Evy verder. ‘Zo werkt Certago samen met Balloise, Vivium, Dela, DKV, Euromex, Cares Assistance, Axa, Allianz, Das,…De portefeuille aan verzekeringen is heel uitgebreid. Voor particulieren bieden we de gekende familiale verzekering, brandverzekering, hospitalisatieverzekering, tandzorgverzekering, overlijdensverzekering, uitvaartverzekering, maar ook pensioensparen, lange termijn sparen, hypotheken en hypotheekherzieningen aan. Zelfstandige ondernemers kunnen bij Certago Verzekeringen terecht voor de gekende VAPZ (vrij aanvullend pensioen voor zelfstandigen), maar ook voor alle verzekeringen en burgerlijke aansprakelijkheid waar je ook maar mee in contact kan komen als zelfstandige, in welke tak dan ook. Heel wat verzekeringskantoren blijven weg van de markt van uitvaartverzekeringen, maar wij hebben ons hier met Certago toch wel in gespecialiseerd samen met partners Dela en Cares Assistance. Klanten hebben bij ons een rechtstreeks aanspreekpunt en met dit persoonlijk en familiaal karakter onderscheiden we ons van de grote spelers. We werken op maat van de klant. Jongeren communiceren liever via een videocall, terwijl we bij oudere klanten zelfs nog aan huis gaan, wat tegenwoordig behoorlijk uniek is. Certago Verzekeringen is vooral actief in Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen, maar met de uitvaartverzekeringen bestrijken we heel Vlaanderen. Certago Verzekeringen is geregistreerd als makelaar in verzekeringen bij de FSMA en beantwoordt aan alle wettelijke vereisten op gebied van opleidingen en financiële draaglast voor makelaars in verzekeringen’, besluit Evy Laermans.

Certago Verzekeringen

CERTAGO VERZEKERINGEN BV | BE0690.891.705
Wijkstraat 43/bus 11, 3590 Diepenbeek
TEL : +32 11 93 35 00
EMAIL : verzekeringen@certago.be
M: 09u00 tot 17u00
D : 09u00 tot 17u00
W: 09u00 tot 17u00
D : 09u00 tot 17u00
V : 09u00 tot 17u00
Z : Gesloten
Z : Gesloten

Vacatures

Vacature: B2B Verkoopvertegenwoordiger

Ons bedrijf is op zoek naar een enthousiaste en resultaatgerichte B2B-verkoopvertegenwoordiger om ons team te versterken. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het genereren van nieuwe zakelijke klanten en het onderhouden van relaties met bestaande klanten. Je bent een echte hunter en hebt een passie voor verkoop en klanttevredenheid.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar erwin@certago.be of sales@certago.be en wie weet nodigen we jou uit voor een kennismakingsgesprek.

Adviseur Uitvaartverzekeringen

Om ons team aan te vullen zoeken we een extra adviseur uitvaartverzekeringen en één of meerdere zelfstandige adviseurs uitvaartverzekeringen, in hoofd-of bijberoep . Je gaat gesprekken aan met potentiële klanten, je analyseert hun behoeften en adviseert hen over het gepaste uitvaartplan. Tevens blijf je nadien de brug tussen de klant en de verzekeringsmaatschappij.

Profiel :
Je houdt van een uitdaging, want uitvaartverzekeringen bespreken is een gevoelig onderwerp. Je kan minstens een eerste commerciële ervaring voorleggen, je bezit het juiste diploma of je bent bereid om je bij te scholen. Je benadert de klanten op een enthousiaste, eerlijke, professionele en commerciële manier, en bouwt een langetermijnrelatie uit. Je werkt zelfstandig, maar past toch binnen de familiale teamdynamiek van ons kantoor. Tevens ben je niet bang om proactief en resultaatgericht te werken en zoek je niet naar vaste uren.

Arbeidsvoorwaarden :
Je hebt veel contacten met klanten en je wordt ondersteund door de professionele omgeving van ons kantoor. Je komt terecht in een ervaren, ambitieus team waar ieder persoon uniek is. Naast een leuke werksfeer zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden. We bieden je een aantrekkelijk loonpakket aangevuld met een firmawagen.