Club NXT, de jeugdacademie van Club Brugge & Club YLA, het vrouwenteam van Club Brugge

Wie is Club NXT / Club YLA

Club NXT en Club YLA zijn twee unieke brands onder de vleugels van Club Brugge: de jeugdacademie en de dameswerking. Beide brands hebben hun eigen, hippe look-and-feel en een duidelijke visie en missie.

Club NXT en Club YLA zijn beide een geslaagde symbiose tussen topsport en lifestyle: prestaties staan voorop en worden gekoppeld aan een frisse lifestyle.
Club NXT laat jeugdspelers 100% zichzelf zijn én andere jongeren kunnen zich hiermee identificeren. Nadat er in 2020 al eens kort geproefd werd van profvoetbal, strijdt het U23-team nu wekelijks mee in de Belgische tweede klasse: de Challenger Pro League. Het doel? Jongens klaarstomen voor het echte werk bij de eerste ploeg. De dames van Club YLA 1 daarentegen strijden mee in de Lotto Super League: een belangrijke stap in de professionalisering van het vrouwenvoetbal.

Bij profvoetbal hoort uiteraard een professionele accommodatie: naast het supermoderne Basecamp in Westkapelle en de faciliteiten rondom het Jan Breydelstadion, heeft Club NXT ook een eigen stadion in Roeselare.

De youngsters doen beroep op het Roeselaarse ‘The NEST’ voor hun thuiswedstrijden, die live worden uitgezonden. In het vroegere Schiervelde is plaats voor maar liefst 9.000 toeschouwers. Het stadion herbergt ook een restaurant, players home én een modern businessverdiep waar ruimte is om meer dan 100 genodigden te trakteren op een geweldige voetbalervaring.

Wat doet Club NXT / Club YLA

In The NEST in Roeselare kan je als bedrijf terecht voor je volgende teammeeting of off-site: een keynote gecombineerd met een gezonde lunch, een ontbijtmeeting of een sportieve teambuilding op een unieke locatie met zicht op het groene grasveld van The NEST.
Door de volledig uitgeruste faciliteiten met nodige techniek, keuken, bar….kunnen er events tot 120 personen plaatsvinden.

Tijdens de thuiswedstrijden van Club NXT U23 wordt matchday hospitality aangeboden: heerlijke catering in een ontspannen sfeer. De ideale manier om kwalitatief te netwerken in een ontspannen setting en een topsport-sfeer.

Ben je op zoek naar manieren om jouw brand offline onder de aandacht te brengen? Club NXT en Club YLA zijn de perfecte partners om jouw bedrijf aan te koppelen voor regionale en nationale visibiliteit: jouw logo kan zomaar in het stadion te zien zijn op de boarding of op de grote doeken achter doel.
Mag het iets meer zijn? Dan kan je ook meereizen op het shirt van Club NXT en/of Club YLA.
Als partner van Club NXT en/of Club YLA word je ook meegenomen in het uitgebreide partnernetwerk van Club Brugge.

What’s NXT?
We kijken er naar uit in contact te komen, jouw en je bedrijf te leren kennen en elkaar te laten groeien op lokaal, regionaal en nationaal niveau!


Club NXT / Club YLA

Club Brugge NV | BE460.444.251
Diksmuidsesteenweg 374, 8800 Roeselare
EMAIL : saskia.bentin@clubbrugge.be
M: NVT
D : NVT
W: NVT
D : NVT
V : NVT
Z : NVT
Z : NVT