COLPAERT Office + Interior uit Lievegem is dé specialist in efficiënte kantoormeubelen !

We zetten enorm in op ergonomie

COLPAERT Office + Interior is al sinds 1976 gevestigd langs de Grote Baan 42 – 44 – 46, te Lovendegem, het huidige Lievegem vlakbij Gent. ‘Ons vader; Johan Colpaert – heeft de zaak destijds met onze dierbare overleden mama; Mevr. Christine De Bevere – méér dan 46 jaar geleden samen opgericht’, vertelt Frederick Colpaert, die vandaag de zaak tesamen uitbaat met zijn broer David. ‘We zijn een échte familiezaak die vandaag de dag toe is aan zijn tweede generatie. Van 1991 tot en met 2018 hebben we ook nog een bijhuis gehad in Knokke-Heist waar de focus op Home, interieurmeubelen en interieurinrichting lag. Vanaf 2007 werd dit pand volledig omgetoverd tot een ‘monobrand’; namelijk een Poltrona Frau Flagship Store. Uniek in de Benelux ! Poltrona Frau – een eigentijdse Italiaanse topspecialist in het volledig met de hand vervaardigen van allerlei design meubelen voor uw interieur. Enig in zijn soort ! Niet voor niets is het ‘dé Roll’s Royce’ onder het lederen zitmeubilair. Door deze ervaring opgedaan in de Home-markt, komt deze vandaag uitermate goed van pas bij het inrichten van kantoren, burelen, cosy-corners, koffie-corners, ontvangst/vergader ruimtes,… die nu een veel cosier ‘look’ krijgen. Uiteraard werd het merk Poltrona Frau volledig geintergreed in onze 1.000m2 showroom te Lievegem. We zetten bij COLPAERT Office + Interior enorm in op ergonomie en kwaliteit. ‘Bij ons zit je goed’ is dan ook niet zomaar onze slogan. Sinds de Corona pandemie vinden dan ook heel wat particulieren de weg naar onze showroom om hun thuiskantoor of werkplek zo optimaal en functioneel in te richten.’

Kantoormeubelen - Zitmeubelen - Ergonomie - Eigen Plaatsing En Levering

Bij COLPAERT Office + Interior in Lievegem, vlakbij Gent kan je terecht voor efficiënte kantoor- en zitmeubelen zoals ergonomische bureaustoelen, functionele kasten, directiemeubilair, in hoogte instelbare bereautafels, bureau-accesoires, verlichting, ea… We begeleiden onze klanten in hun zoektocht naar het perfecte meubel. We luisteren naar de noden van de klant en maken aan de hand van het budget een duidelijk voorstel, aangevuld met 2D- en 3D-tekeningen.

COLPAERT Office + Interior werkt hoofdzakelijk met kwaliteitsmeubelen van Italiaanse, Duitse en Franse leveranciers.
Bureaus die in hoogte verstelbaar zijn, zijn tegenwoordig heel populair. Zeker omdat er sinds de Corona pandemie enorm wordt ingezet op telewerken waarbij een thuiskantoor of een thuiswerk plek in het huis, aan de orde is.

COLPAERT Office + Interior in de regio Gent werkt oa. met de merken Vitra, Comforto; een onderdeel van de Haworth-groep, Linak, Herman Miller, Poltrona Frau, Tecno, Renz, Kartell, La Palma, Artimide,…
We verkopen enkel Europese merken die werken met befaamde designers en garant staan voor hun topkwaliteit en functionaliteit.

COLPAERT Office + Interior hecht daarnaast veel belang aan ergonomie, want kantoormeubilair moet er niet alleen mooi uitzien, het moet vooral comfortabel en functioneel zijn en vooral goed zitten ! We willen van onze merken een ruim gamma artikelen kunnen aanbieden, zodat we echt een belevenissshowroom zijn zowel voor bedrijven, vrije beroepen als particulieren.

COLPAERT Office + Interior is actief in heel Vlaanderen, Wallonië en Luxemburg, maar focust zich vooral op de ruime regio in en rondom Gent. We hebben tevens een eigen levering- en plaatsingsdienst. ‘Iedere realisatie of project wordt van begin tot realisatie volledig door ons team opgevolgd’, aldus David en Frederick.

Colpaert Office + Interior

COLPAERT BV | BE 0413.857.725
Grote Baan 42, 9920 Lievegem
TEL : +32 9 372 94 94
GSM : +32 477 41 48 00
M: Gesloten
D : 09u00 tot 12u00 – 13u30 tot 18u00
W: 09u00 tot 12u00 – 13u30 tot 18u00
D : 09u00 tot 12u00 – 13u30 tot 18u00
V : 09u00 tot 12u00 – 13u30 tot 18u00
Z : 10u00 tot 12u00 – 13u30 tot 17u00
Z : Gesloten