Containerbedrijf Jan Haeck uit Brugge is al 35 jaar een gevestigde waarde!

Ward Haeck

Containerbedrijf Jan Haeck aan de Pathoekeweg 390 is al meer dan 35 jaar een gevestigde waarde in Brugge en omstreken. ‘Het familiale karakter van ons bedrijf en het persoonlijke contact werkt zeer laagdrempelig, waardoor we naast de scherpste prijs, ook de snelste service kunnen bieden’, vertelt Ward Haeck. ‘Dit is zeker de sleutel van ons succes. Interessant om weten is dat klanten bij ons ook terecht kunnen voor de levering van gestabiliseerd zand, magere beton, parkgoud, dolomiet, kalksteenslag,… We beschikken ook over teelaarde van de beste kwaliteit. Uiteraard kan de Bruggeling beroep doen op onze diensten, maar ook daarbuiten zijn we onze klanten graag van dienst. We zorgen dan voor een op maat gemaakte prijsofferte. Bij Containers Jan Haeck kan men zowel als particulier, aannemer, KMO, vereniging of overheidsbedrijf terecht. We garanderen steeds een correcte uitvoering en stipte levering. Wij kunnen ook zorgen voor de nodige vergunningen voor het plaatsen van een container op de openbare weg en we regelen ook de parkeerverbodstekens.-> Dit is enkel voor regio Brugge Wij zijn bovendien flexibel en kunnen het plaatsen, wisselen en afhalen van containers ook op zaterdag inplannen. De klant komt bij ons steeds op de eerste plaats’, aldus Ward.

Containerpark - Veegwerken

Bij Containers Jan Haeck uit Brugge kan je ook alle afval kwijt op hun containerpark. ‘Wij sorteren eigenlijk alles voor de klant’, gaat Ward verder. ‘Dit gaat van zuiver steenafval, bouwafval, tuinafval, hout tot glas, gemengd afval en papier en karton,…. De klant rijdt het containerpark op en het voertuig wordt gewogen op onze weegbrug. Daarna wordt men naar het juiste stortvak gebracht om daar het afval te lossen. Uiteindelijk wordt het voertuig opnieuw gewogen en kan men gemakkelijk ter plaatse cash of met bancontact afrekenen. Zowel particulieren, aannemers, dakwerkers,…zijn welkom.

VEEGWERKEN

We beschikken bij Containers Jan Haeck ook over veegwagens met chauffeur. Deze kunnen ingezet worden om uw bedrijventerrein of parking een mooie uitstraling te geven voor uw bezoekers. Want een proper terrein laat sowieso een positieve indruk na bij uw klanten, leveranciers en personeel. Onze veegwagens kunnen éénmalig, maar ook periodiek ingezet worden. We beschikken over verschillende types wagens, afhankelijk van de opdracht en voor wat de veegwagen precies moet ingezet worden. Elke opdracht vraagt immers een specifieke aanpak’, besluit Ward.

Containers Jan Haeck

HAECK JAN NV | BE 0449.180.472
Pathoekeweg 390, 8000 Brugge
TEL : +32 50 31 20 20
M: 07u00 tot 18u00
D : 07u00 tot 18u00
W: 07u00 tot 18u00
D : 07u00 tot 18u00
V : 07u00 tot 18u00
Z : 07u30 tot 16u00
Z : GESLOTEN