Coupe de Nice is een gezellige horecazaak op de dijk in Knokke-Heist!

We serveren het hele jaar door onze overheerlijke mosselen

Dylan Vander Mynsbrugge is zaakvoerder van Coupe de Nice in Knokke-Heist en komt uit een echte horecafamilie. ‘Mijn grootouders en ouders hebben altijd een gastronomisch restaurant gehad in Sint-Agatha-Berchem’, vertelt Dylan. ‘Horeca zit dus echt in mijn bloed. Ik was op zoek naar een nieuwe horecazaak in Knokke-Heist en ben via één van mijn hoofdleveranciers in contact gekomen met de toenmalige uitbater van Coupe de Nice. Het klikte meteen en ik was snel overtuigd dat ik de zaak zou overnemen, want Coupe de Nice draaide goed en heeft ook een prachtig interieur en ruim terras. Ondertussen run ik de zaak nu drie jaar, maar Coupe de Nice bestaat al bijna honderd jaar en was vele jaren gekend als ijssalon. Een horecazaak met een heel rijke geschiedenis. In de drukste periode in de zomermaanden werken we soms met twintig personeelsleden, want binnen kunnen zo’n 85 mensen zitten en buiten 95. We zijn ook zeven dagen op zeven open van tien uur ’s morgens tot tien uur ’s avonds. Zowel grote als kleine groepen zijn welkom in Coupe de Nice. De klant staat altijd centraal. Zelfs als die rond sluitingstijd binnen komt ga ik altijd proberen toch nog een gerechtje klaar te maken’, aldus Dylan.

Brasserie - Tea-room - Mosselen - Zeetong - Dorade - Vlees- en vischotels

Coupe de Nice in de Parkstraat in Knokke-Heist is zowel brasserie als tea-room waar je zeven op zeven welkom bent voor een lekkere maaltijd, lunch of koffie. ‘Coupe de Nice hecht veel belang aan de kwaliteit van onze producten’, gaat Dylan verder. ‘Of de klant nu een koffie of een lekker stuk vlees, vis of lunch bestelt, alles moet tot in de puntjes verzorgd zijn. Coupe de Nice is gekend voor de lekkere mosselen die we bovendien het hele jaar door serveren. Ook voor dagverse vis zoals zeetong of dorade ben je bij ons in Knokke-Heist aan het juiste adres. We serveren porties tot wel 600 gram! Van maandag tot en met vrijdag bieden we een lunch aan met voor- en hoofdgerecht voor slechts € 16,50. We proberen daarnaast ook kwaliteitsvlees op het bord te brengen zoals Ierse Rib-Eye en filet pure. In de namiddag zijn de klanten welkom voor een pannenkoek, wafel of ijscoupe. Onze keuken is doorlopend open wat voor toeristen uiteraard zeer dankbaar is zodat ze op elk moment van de dag een lekkere maaltijd kunnen nuttigen’, besluit Dylan.

In de kijker

Coupe de Nice

TRAITEUR MERLOT BV | BE 0898.419.146
Parkstraat 1, 8301 Knokke-Heist
TEL : +32 50 66 75 50
EMAIL : info@coupedenice.be
M: 10u00 tot 22u00
D : 10u00 tot 22u00
W: 10u00 tot 22u00
D : 10u00 tot 22u00
V : 10u00 tot 22u00
Z : 10u00 tot 22u00
Z : 10u00 tot 22u00