Bij Dag & Douw in Koekelare, in West-Vlaanderen, kan je heerlijk ontbijten, genieten van kwaliteitsvolle lunchgerechten, zowel lichte als stevigere maaltijden alsook van hun tea-room. ‘We hebben een winter- en zomerkaart, zodat we nooit een super groot aanbod gerechten hebben, maar wel steeds met verse kwaliteitsvolle producten kunnen werken’, vertelt Haysia verder. ‘Zo’n 90% van onze gerechten wordt steevast in huis bereid. Voor wat we niet zelf kunnen bereiden werken we met kwaliteitsvolle leveranciers. Kwaliteit, versheid en originaliteit zijn onze stokpaardjes. In onze tearoom serveren we verse pannenkoeken en wafels volgens een eigen recept. Ook ons ijs wordt vers bereid. Dit deden we in onze ontbijtzaak aan de Kust ook al. Dag & Douw in het West-Vlaamse Koekelare wil verder aandacht hebben voor lokale producten die rechtstreeks van de hoeve of boerderij komen. Het feit dat we ontbijt, lunch en tea-room aanbieden maakt het wel pittig, maar we werken echt met een fantastisch team. Iedereen is op elkaar afgestemd en gaat er 100% voor. Dag & Douw biedt ook dranken aan op natuurlijke basis zoals bio-frisdranken. Tot slot willen wij met onze service en klantgerichtheid echt het verschil maken. Klanten moeten met de glimlach naar buiten kunnen stappen en echt het gevoel krijgen dat het bij Dag & Douw in West-Vlaanderen gezellig tafelen is. Uiteraard informeren we de mensen ook over de gerechten en producten die we aanbieden. We kennen alle producten waarmee we werken, zodat we ook de nodige uitleg hierover kunnen geven en dat resulteert sowieso is een goeie service’, besluit Haysia.