Dakwerken BS

Dakwerken BS staat garant voor een dak dat jarenlang meegaat!

Bij ons kan men zowel terecht voor het plaatsen van een nieuw dak als voor renovatiewerken

Dakwerken BS

Dakwerken BS aan de Legeweg in Oostkamp werd opgericht door Bjorn en Solita. ‘Het is altijd leuk als je als koppel ook samen een bedrijf kan starten’, vertelt Bjorn. ‘Uiteraard kan dat tijdens drukke momenten wel eens voor wat stress zorgen, maar dat hoort erbij. ‘We zijn alvast super gemotiveerd om Dakwerken BS elke dag verder te laten groeien. Mijn echtgenote Solita staat in voor alle administratie en planning van de werken, want we zijn met meerdere ploegen op verschillende locaties aan het werk. Een goeie opvolging en organisatie is dus van essentieel belang. We mogen alvast niet klagen, want het orderboekje is al aardig gevuld voor 2021. We hebben de voorbije maanden ook verschillende stormen meegemaakt wat er voor zorgde dat er heel wat daken schade hebben opgelopen. Op een bepaald moment stond de telefoon roodgloeiend en wisten we niet welke opdracht eerst uit te voeren. Wij kunnen alvast niet zeggen dat Corona een invloed heeft op onze dagelijkse werkzaamheden’, aldus Bjorn.

Algemene dakwerken - Veluxramen - Isolatiewerken

Bij Dakwerken BS in Oostkamp kan je terecht voor alle dakwerken. ‘Voor een dak dat jarenlang mee gaat ben je bij ons aan het juiste adres’, gaat zaakvoerder Bjorn verder. ‘Dakwerken BS werkt alleen maar met allround vakmannen die hun stiel kennen. We staan niet alleen in voor het plaatsen van nieuwe daken, maar voeren ook herstellingen en renovaties aan uw dak uit. Bij Dakwerken BS beheersen we elk materiaal tot in de puntjes. Of het nu gaat om roofing of Koramic- dakpannen, EPDM of rubber, het heeft voor ons geen geheimen. Naast het uitvoeren van dakwerkzaamheden kan men bij ons ook terecht voor het plaatsen van veluxramen, zink-, koper- en loodwerken. Dakwerken BS maakt gevels waterafstotend en ledigt en reinigt uw dakgoten. Afvallende bladeren in uw dakgoot kunnen voor een verstopping zorgen in de afvoerbuizen. Regelmatig de dakgoten laten reinigen is dus geen overbodige luxe. Wij bezorgen de klant steeds een gratis en vrijblijvende offerte en gaan ook steeds ter plaatse om de grootte en omvang van de werken te kunnen inschatten’, besluit Bjorn.

Dakwerken BS

Adres
De Leiteweg 23j, 8020 ruddervoorde
Contacteer ons
GSM : +32 479 05 44 70
Openingsuren
M: 07u00 tot 18u00
D : 07u00 tot 18u00
W: 07u00 tot 18u00
D : 07u00 tot 18u00
V : 07u00 tot 18u00
Z : 07u00 tot 18u00
Z : GESLOTEN

Vacatures

Dakwerken BS is op zoek naar twee ploegbazen en twee dakwerkers die onmiddellijk kunnen starten. Ben jij de persoon die we zoeken? Neem dan nu contact met ons op +32 479 05 44 70 of mail naar info@dakwerkenbs.be