Dansschool Dançar uit Roeselare is dé dansschool van West-Vlaanderen!

Dansschool Dançar

Dansschool Dançar uit Roeselare is dé dansschool van West-Vlaanderen. Het verhaal van Dansschool Dançar zou misschien helemaal niet begonnen zijn had zaakvoerder Ricardo Oliveira Ferreira zijn eerste liefde gevolgd: voetbal! Hij ‘schopte’ het op jonge leeftijd tot profvoetballer, maar ontdekte eerder toevallig dat hij ook andere talenten had. Toen hij met zijn ouders mee ging naar een dansles sprak de dansleraar hem aan op zijn talent. Ricardo nam deel aan nationale en internationale wedstrijden in verschillende dansstijlen en won tal van prijzen. Je kan Ricardo ook wel kennen van televisie. In 2009 danste hij mee in Eurosong en een aantal jaar later haalde hij de top 15 in het programma So You Think So You Can Dance. Op dat moment was Ricardo al gestart met zelf danslessen geven en het hoeft niet gezegd dat dit tv-programma zijn carrière een boost gaf. Ook werkte hij mee aan de productie ‘K3 zoekt K3’.

Dansschool - Productions - Creativo - Festividades

Bij Dansschool Dançar in Roeselare kan je terecht voor allerlei work-outs zoals spinning, paaldansen, bungee super fly, bbb, yoga, enz… Hun slogan ‘We create a dream that never stops’ is niet toevallig gekozen. Ricardo en zijn vriendin Melissa werken dagelijks keihard om hun dromen na te streven. Hun dansschool kende in 2017 meteen een stevige start met 380 leden en op vandaag zijn er dit al meer dan 650! Ze besloten dan ook te verhuizen naar een nieuw pand aan de Hoogleedsesteenweg in Roeselare. Een pand waar ze elke dag innoveren, investeren en waar er nog heel wat uitbreidingsmogelijkheden zijn. Zo hebben ze naast de verschillende danszalen ook een gezellige bar ingericht. Naast de dansschool zijn Ricardo en Melissa ook in de weer met hun entertainmentbureau Dançar Productions, hun kledinglijn Creativo en het all-round eventconcept Festividades.

AANBOD
Dansschool Dançar biedt een pakket van ongeveer 72u dans-, sport- en workout-lessen aan en pakt ook uit met heel wat workshops onder leiding van bekende dansers zoals Guy Jottay en Fundi Omari. Zo is er een workshop commercial, latin solo, modern, hip hop en disco. Bij Dansschool Dançar in Roeselare kan je al vanaf 2,5 jaar instappen. Een verhaal dat kinderdromen écht doet uitkomen. Clipdance, pre-ballet, kleuterdans, disco, hip-hop, koppeldans, en vele andere dansstijlen. Je kan er een volledig traject tot professioneel danser afleggen. Dansschool Dançar pakt ook uit met ‘bungee superfly’, wat uniek is in België. Tot slot hebben Ricardo en Melissa ook heugelijk nieuws, want binnenkort wordt hun ‘Dançar-app’ gelanceerd waarmee je bepaalde lessen snel en eenvoudig online zal kunnen reserveren. Ook opende er ondertussen een tweede vestiging van hun dansschool in Deinze. The sky is duidelijk the limit voor dit powerkoppel!

Dansschool Dançar

Oliveira Ferreira Ricardo | BE 0543.471.402
Hoogleedsesteenweg 408, 8800 Roeselare
EMAIL : info@dansschooldancar.be
GSM : +32 472 40 58 40
M: 18u00 tot 22u00
D : 18u00 tot 22u00
W: 13u15 tot 21u30
D : 18u00 tot 22u00
V : 17u00 tot 22u00
Z : 08u45 tot 21u00
Z : GESLOTEN