DC Infrarood Diksmuide

DC Infrarood is dé referentie voor Health Mate infraroodcabines!

We gebruiken de beste materialen en technieken waardoor we levenslange garantie kunnen bieden

Corinne & Dirk

DC-Infrarood heeft verschillende winkels in Diksmuide, Oostkamp en Gentbrugge. Corinne Debbaut besloot op latere leeftijd zelfstandig te worden, nadat ze zelf sukkelde met haar gezondheid. ‘Ik heb zelf fibromyalgie’, vertelt Corinne. ‘Ik was alleenstaande mama en werkte hard en dacht dat dat de reden was voor mijn gezondheidsproblemen. Maar toen ik mijn huidige man Dirk leerde kennen – waarmee ik de zaak run – ben ik gecrasht. Uiteindelijk bleek de diagnose: fibromyalgie. Twintig jaar geleden was daar amper iets over geweten en nam ik pijnstillers, maar die pillen maakten mijn lichaam alleen maar kapot. Tot ik elke dag een infraroodsauna gebruikte in combinatie met een glutenvrij dieet. Na amper zes maanden was ik een compleet ander mens! Mijn dokter raadde mij aan te investeren in een infraroodsauna en zo ben ik bij Health Mate terecht gekomen. Want als je zo’n investering doet, moet het meteen in orde zijn. Het gaat om méér dan warmte afgeven, de straling moet een therapeutisch effect hebben. Sinds dat moment ben ik dealer geworden van Health Mate, gesteund door mijn man. We zijn begonnen met een aantal cabines in onze garage en ondertussen hebben we drie winkels. Mijn leven ziet er vandaag helemaal anders uit. Health Mate heeft mijn leven gered en de pijn is nu volledig onder controle. Dankzij mijn infraroodsauna vergeet ik dat ik ziek ben’, aldus Corinne.

 

Infraroodcabines - Infraroodverwarming - Massagezetel

DC Infrarood Diksmuide is partner van Health Mate, maar hoe werkt een infraroodcabine nu precies? ‘Health Mate maakt gebruik van gepatenteerde FIR-elementen’, vertelt medezaakvoerder Dirk Coucke. ‘Om het wat in detail uit te leggen komt het erop neer dat enkel infraroodgolven tussen 5600 en 10.000 nanometer een therapeutische werking op het menselijk lichaam hebben. Health Mate genereert 6.340 nanometer. Alles wat onder de 5600 nanometer ligt, werkt eigenlijk uitsluitend als oppervlaktewarming. De infraroodstralen van Health Mate brengen microscopisch kleine watermoleculen in beweging waardoor warmte ontstaat. Het lichaam zorgt er dan zelf voor dat die warmte diep in het lichaam wordt gestuurd. Als gevolg daarvan versnelt de bloedcirculatie in het hele lichaam en dat zorgt voor een beter metabolisme. DC Infrarood werkt bewust met Health Mate als partner. Er zijn vaak goedkopere infraroodsauna’s op de markt, maar klanten mogen zich niet laten misleiden. Niet alle infraroodstraling heeft hetzelfde effect op je lichaam. Health Mate is niet zomaar al 40 jaar marktleider. We gebruiken bij DC Infrarood de beste materialen en technieken, waardoor we als enige fabrikant een levenslange garantie kunnen bieden. Voor elk model van cabine hebben we ook bijhorende kussens in ons assortiment. Men vindt alles terug op onze website www.dc-infrarood.be’, besluit Dirk Coucke.

DC Infrarood Diksmuide

Adres
Admiraal Ronarchstraat 8A, 8600 Diksmuide
Contacteer ons
GSM : +32 495 21 77 47
TEL : +32 51 69 54 89
Openingsuren
M: Op Afspraak
D : Op Afspraak
W: 13u00 tot 18u00
D : 13u00 tot 18u00
V : 13u00 tot 18u00
Z : 10u00 tot 18u00
Z : 14u00 tot 18u00

Vacatures

Momenteel zijn er geen vacatures