DC Infrarood is dé referentie voor Health Mate infraroodcabines!

Corinne & Dirk

Corinne, zaakvoerder van DC Infrarood, kampt al jaren met ernstige gewrichts- en spierpijnen. Fibromyalgie, zo heet de aandoening waar ze aan lijdt. Het is een chronische aandoening die pijn veroorzaakt in spieren en bindweefsel. Echtgenoot Dirk zocht naar een oplossing om Corinnes pijn te verlichten en vond die uiteindelijk bij Health Mate infraroodtherapie.

Corinne vertelt: Ik ging regelmatig naar de sauna omdat de warmte mijn spierpijnen verlicht. De sauna geeft echter maar een tijdelijke verlichting. De Health Mate infraroodcabine bleek effectiever en mijn man wist me te overtuigen om er één aan te schaffen voor thuis.
Nadat ik de cabine enkele maanden gebruikte, merkte ik dat mijn gezondheid sterk verbeterd was. Eerst stond ik er niet bij stil dat het mogelijk door de Health Mate infraroodcabine kwam. Intussen zijn we een paar jaar verder. Vroeger ging ik tot drie keer per week naar de kinesist. Tegenwoordig heb ik daar nauwelijks nog nood aan. Ik neem ook geen medicatie meer. Twee à drie keer per week treedt de infraroodcabine op als mijn natuurlijke pijnstiller.
Health Mate infrarood heeft een bewezen gunstig effect op een groot aantal ziektebeelden. Van mensen met hart- of luchtwegenproblemen, huidaandoeningen of artrose, tot diabetici of personen met depressie die mentaal opkrikken door de infraroodtherapie en de lichttherapie.

Omdat de Health Mate infraroodsauna droog is en zeer geleidelijk opwarmt, kan zo goed als iedereen ervan genieten. Zelfs mijn hondje, een mini-Maltezertje van slechts 2 kg,  komt op aanraden van de dierenarts mee in de cabine, om reuma te voorkomen!

Het liefst had ik Health Mate twintig jaar eerder leren kennen… Om zo veel mogelijk mensen te helpen, besloten mijn man en ik in 2010 om DC Infrarood op te starten. Zo willen we de cabines van Health Mate meer bekendheid geven. Ik spreek uit ervaring wanneer ik zeg wat de infraroodsauna voor mijn gezondheid betekent. Dat wil ik graag doorgeven aan anderen.

 

 

Infraroodcabines - Infraroodverwarming - Massagezetel

DC-Infrarood is gespecialiseerd in het verdelen van infraroodcabines van Health Mate in de regio Oostkamp en Brugge. Hoe werkt een infraroodcabine nu precies? ‘Health Mate maakt gebruik van NASA TECOLOY gepatenteerde FIR-elementen’, vertelt medezaakvoerder Dirk Coucke. ‘Om het wat in detail uit te leggen komt het erop neer dat enkel infraroodgolven tussen 5600 en 10.000 nanometer een therapeutische werking op het menselijk lichaam hebben. Health Mate genereert 6.340 nanometer. Alles wat onder de 5600 nanometer ligt, werkt eigenlijk uitsluitend als oppervlaktewarming. De infraroodstralen van Health Mate brengen microscopisch kleine watermoleculen in beweging waardoor warmte ontstaat. Het lichaam zorgt er dan zelf voor dat die warmte diep in het lichaam wordt gestuurd. Als gevolg daarvan versnelt de bloedcirculatie in het hele lichaam en dat zorgt voor een beter metabolisme. DC-Infrarood werkt bewust met Health Mate hoofdverdeler. Er zijn vaak goedkopere infraroodsauna’s op de markt, maar klanten mogen zich niet laten misleiden. Niet alle infraroodstraling heeft hetzelfde effect op je lichaam. Health Mate sinds 1979 dus 42 jaar marktleider op wereldvlak, wordt over meer dan 60 landen verdeeld. Health Mate gebruikt enkel Canadese Rode-Ceder, de beste materialen en technieken, waardoor we als enige fabrikant een levenslange garantie geven op de stralingselementen en de volledige elektronica. DC-Infrarood beschikt als enige verdeler over een eigen servicedienst, zodat u indien nodig ’s anderdaags verholpen bent. Bij ons kunt u gratis een testsessie aanvragen, voor diegene dit de heilzame werking willen ontdekken en ervaren zijn er beurtenkaarten. Men vindt alles terug op onze website www.dc-infrarood.be’, besluit Dirk Coucke.

DC Infrarood Oostkamp

DC INFRAROOD BV | BE 0550.764.812
Stationsstraat 35, 8020 Oostkamp
TEL : +32 50 28 07 87
EMAIL : info@dc-infrarood.be
GSM : +32 477 70 83 86
M: GESLOTEN
D : Op Afspraak
W: 13u00 tot 18u00
D : 13u00 tot 18u00
V : 13u00 tot 18u00
Z : 10u00 tot 18u00
Z : 14u00 tot 18u00