Bij De Mokkabar in de Wallenstraat in Roeselare kan je terecht voor een heerlijk ontbijt, lunch en zoetigheden, maar steeds volgens onze eigen en unieke visie. ‘Wie komt ontbijten, kan uiteraard kiezen voor een klassiek ontbijt, maar heel populair bij De Mokkabar zijn onze yoghurt bowls, toast avocado en açai bowls. Açai zijn besjes die in het Amazonegebied in Zuid-Amerika groeien en blauw-paars zijn van kleur. Deze zitten boordevol antioxidanten. Verder is er onze huisgemaakte granola die gebruikt wordt in het ontbijt, maar ook te koop is in de zaak. Wat de lunch betreft kan je bij De Mokkabar terecht voor pokébowls, heerlijke wraps, croques en slaatjes tot verse hamburgers en ook huisgemaakte lasagne en spaghetti. Vanaf 14u zijn er onze vers gebakken pannenkoeken, huisgemaakte moelleux en ook ons groot aanbod ambachtelijke taartjes. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in koffie. We hebben maar liefst 26 soorten koffie bij De Mokkabar, waaronder onze eigen koffieboon die ook te koop is. Ik volgde een opleiding tot barista en ben theesommelier. Daarnaast zijn we gekend voor onze warme melkdranken zoals de matcha, pink cappuccino, kurkuma latte en onze verse chocoladetulpen om warme chocolademelk te maken. We hebben daar trouwens ook een aantal varianten van zoals de Go Nuts chocolademelk met hazelnoot of de Latte White Choc.’ Je zou er het water van in de mond krijgen, toch?