De Woonwaaier uit Roeselare is dé partner voor jouw totaalrenovatie!

De Woonwaaier

Ontdek De Woonwaaier, jouw betrouwbare renovatiepartner aan de rand van Roeselare! Gelegen aan de levendige Bruggesteenweg 295, zijn wij dé specialist in renovaties van kelder tot nok in de regio. Met een ervaring van meer dan een decennium zijn we gepassioneerd bezig met het verwezenlijken van droomwoningen voor onze klanten. Bij De Woonwaaier geloven we dat een huis verbouwen meer is dan alleen fysieke veranderingen aanbrengen; het gaat om het creëren van een ruimte waarin mensen zich echt thuis en gelukkig kunnen voelen.

Expert in het plaatsen van draagbalken en potrellen!

Als bouwbedrijf streven we ernaar om onze klanten te ondersteunen en te begeleiden bij elke stap van het renovatieproces. Vanaf het eerste idee tot de laatste afwerking, wij zorgen voor de volledige aansturing, uitvoering en opvolging van de werken. Hierdoor heeft elke klant steeds één vertrouwd aanspreekpunt, wat voor een vlotte communicatie en uitvoering zorgt.

Onze passie voor renovatie en ons streven naar klanttevredenheid hebben geleid tot de opening van onze ruime toonzaal langs de Bruggesteenweg in Roeselare. Hier kan je terecht voor op maat gemaakte keukens, badkamers, tv-meubels, en maatkasten voor de wasplaats. Daarnaast vind je in onze showroom een uitgebreid assortiment aan tegels voor zowel binnen als buiten, gevelstenen, dakpannen, ramen, deuren, enzovoort. Kortom, één locatie voor alle materiaalkeuzes die nodig zijn voor jouw renovatieproject.

Bij De Woonwaaier zijn we meer dan alleen een renovatiepartner, we zijn jouw partner in het creëren van een thuis. Kom langs in onze showroom en laat je inspireren voor jouw volgende renovatieproject. We kijken ernaar uit om samen met jou je droomwoning werkelijkheid te maken. Welkom bij De Woonwaaier, alles naar wens.

In de kijker

Zaakvoerder Thijs Damme pakt graag uit met zijn gespecialiseerde expertise in het plaatsen van draagbalken en potrellen. Bij De Woonwaaier begrijpen we de kracht van een goed geplaatste draagbalk: het opent ruimtes, laat licht binnenstromen, creëert verbinding binnen het gezin, en vergroot het zicht op de tuin.
Bij De Woonwaaier staat de klant centraal. Daarom bieden we een gratis inspiratiegesprek aan bij u thuis, waarin we de wensen en mogelijkheden verkennen. Of het nu gaat om kleine aanpassingen of grootschalige renovaties, wij bieden heldere, scherpe offertes voor elk project. Voor klanten die een idee hebben maar nog geen uitgewerkt plan, creëren wij bij De Woonwaaier realistische 3D-ontwerpen, zodat ze hun droomwoning tot leven zien komen. Bij De Woonwaaier gaan we verder dan alleen bouwen, we transformeren ruimtes tot leefbare, lichte en verbindende thuisomgevingen.

De Woonwaaier

DE WOONWAAIER BV | BE 0560.789.563
Bruggesteenweg 295, 8830 Hooglede
EMAIL : thijs@dewoonwaaier.be
GSM : +32 51 79 27 41
M: 09u30 tot 18u00
D : 09u30 tot 18u00
W: 09u30 tot 18u00
D : 09u30 tot 18u00
V : 09u30 tot 18u00
Z : 10u00 tot 17u00
Z : GESLOTEN