Decoratie Verplancke

Decoratie Verplancke is dé weg naar een prachtig interieur!

Samen met de klant zoeken we steeds de beste oplossing, voor zowel materiaal als budget

José Verplancke

Decoratie Verplancke aan de J. Delaplacestraat  20 en de Moerkerkse Steenweg  132 in Sint-Kruis is al generaties lang gespecialiseerd in het inrichten van interieurs. ‘Klanten willen vaak hun interieur onder handen nemen, maar hebben geen idee waar of hoe te beginnen’, vertelt zaakvoerder José Verplancke. ‘Ons interieuradvies gaat veel verder dan zomaar wat kleurtjes kiezen en combineren. We zoeken samen met de klant de beste oplossing voor de inrichting van hun interieur. De klant kan ideeën komen opdoen in de winkel, maar wij geven ook advies bij jou thuis. Sowieso wordt er met verschillende aspecten rekening gehouden. Gaande van de technische kant van het verhaal tot het budget en de materiaalkeuze. Bij een nieuw interieur zijn er immers oneindig veel mogelijkheden. Kies je voor schilderen of behangen? Wat voor vloerbekleding wenst de klant en welke gordijnen horen daarbij? Geen enkele smaak is dezelfde zoals ook geen enkel huis identiek is. We luisteren en denken mee met de klant. Bovendien vertellen we ook hoe het moet en vooral hoe het niet moet. Decoratie Verplancke is van alle markten thuis en blijft steeds  op de hoogte van alle nieuwe tendensen. Want interieurinrichting is een passie’, aldus José Verplancke.

Behang - Decoratie - Verf - Gordijnen - Zonwering - Vloerbekleding

Decoratie Verplancke uit Sint-Kruis, nabij Brugge, heeft alles in huis om zowel je nieuwe woning als bestaande woning gezellig en stijlvol in te richten. ‘We merken dat behang nog steeds onmisbaar is in een kamer. Alles kan en alles mag. Je kan alle muren behangen of met een accentmuur werken. Behang is niet alleen mooi, maar is ook gemakkelijk aan te brengen, zeker als je kiest voor vliesbehang.

 Kies je om je interieur te schilderen, dan is het zeker aan te raden om kleuren eens op een onverwachte manier te combineren.  Het zorgt ervoor dat zelfs je omgeving verandert. Ook je interieur  zelf schilderen is helemaal niet moeilijk. Bovendien is het ook een leuke activiteit. Je ziet meteen resultaat van je eigen werk. Op onze website www.decoratieverplancke.be bieden we heel wat Tintto-verftips,  die zorgen voor een mooi resultaat.

 Gordijnen zorgen voor de kers op de taart van je interieurdecoratie. Je kan kiezen uit transparante, effen of bedrukte, gevoerde of verduisterende gordijnen. Dan kan je bovendien ook nog eens kiezen op welke manier je ze gaat ophangen, maar daar staan we je graag in bij met ons advies.

Decoratie Verplancke beschikt over een ruim aanbod stoffen en voiles , na het maken van Uw gewenste keuze ,  komen wij graag bij jou thuis opmeten , op afspraak natuurlijk.  Maatwerk is onze troef. Tot slot kan men bij ons ook terecht voor vloerbekleding en binnen-zonwering op maat, besluit José Verplancke en het volledige DECORATIE-TEAM  VERPLANCKE.

Decoratie Verplancke

Adres
Julius Delaplacestraat 20, 8310 Brugge
Contacteer ons
GSM : +32 494 52 67 97
TEL : +32 50 36 25 95
Openingsuren
M: Gesloten
D : 09u00 tot 12u00 – 13u30 tot 18u00
W: 09u00 tot 12u00
D : 09u00 tot 12u00 – 13u30 tot 18u00
V : 09u00 tot 12u00
Z : 09u00 tot 12u00 – 13u30 tot 17u00
Z : Gesloten

Vacatures

Momenteel zijn er geen vacatures