Degryse Kachels zorgt het hele jaar door voor warme momenten!

Degryse Kachels en vuren

Degryse Kachels nam een paar jaar geleden zijn intrek in een nieuwbouw aan de Oude Gentweg in Torhout. Zowel mijn man Jimmy als ikzelf zijn afkomstig uit Werken’, gaat zaakvoerder Ulricke Staelens van start. ‘We vonden Torhout de ideale locatie om onze winkel te vestigen. Eerst aan de Bruggestraat en nu sinds een aantal jaar in onze nieuwbouw hier aan de Oude Gentweg. Jimmy had al een pak ervaring opgedaan als plaatser, hersteller en onderhoudsman in een andere kachelzaak. De stap om samen zelfstandig te beginnen was dan ook snel gezet. Het is enorm belangrijk dat je je klanten de service kan geven die ze verdienen. Verkopen is één iets, maar als je ook de expertise en ervaring in huis hebt om zelf de plaatsing en onderhoud uit te voeren is dat toch wel een grote meerwaarde. Klanten hechten heel veel belang aan de service na verkoop die je kan bieden’, aldus Ulricke. Degryse Kachels beschikt over een showroom van zo’n 300 vierkante meter met een ruime keuze haarden en kachels, voor zowel binnen als buiten.

Haarden - Kachels - Inbouw - Binnen & buiten

Degryse Kachels aan de Oude Gentweg 31 in Torhout beschikt over een ruim gamma haarden en kachels, zowel voor binnen als buiten. ‘In onze showroom van zo’n 300 vierkante meter ontdekt men op de benedenverdieping alle (voorzet)kachels, barbecues en buitenvuren.  We staan zelf in voor de volledige installatie en inbouw van de kachels en haarden. Uiteraard bieden we alle producten aan voor het onderhoud van de kachels, maar ook aanmaakblokken, wisselstukken,…We beschikken over een ruim assortiment houtmanden, haardstellen en design houtbakken. Sfeer en gezelligheid mag toch niet ontbreken hé op een koude winteravond’, lacht Ulricke. ‘Op de eerste verdieping hebben we onze afdeling inbouw- en inzethaarden op gas, bio-ethanol, elektriciteit en pellets. Je vindt er ook ons assortiment fornuizen. Ook nieuw bij Degryse Kachels zijn onze plancha’s en tigerfires. Klanten kunnen sowieso beroep op ons doen om eens bij hen langs te gaan en te kijken wat voor hen de beste oplossing is, want er zijn uiteraard heel wat mogelijkheden. Smaken en stijlen kunnen wel eens verschillen en dan is advies van een expert geen overbodige luxe’, besluit Ulricke.

In de kijker

Nieuwe Vestiging Degryse Kachels in Maldegem!

Met veel trots kondigt Degryse Kachels de opening aan van hun tweede vestiging op 8 augustus aan de Krommeweg in Maldegem. Deze uitbreiding biedt dezelfde topkwaliteit haarden en kachels als de locatie in Torhout, inclusief deskundige installatie en onderhoud. Bezoek de nieuwe showroom vanaf 08 augustus ’24 en ontdek de uitgebreide collectie, ideaal voor zowel binnen als buiten.

 


 

Lente Actie Pellets bij Degryse Kachels

Geniet van de speciale lenteactie bij Degryse Kachels & Vuren! Profiteer van onze aanbieding op pellets met extra geldigheid van afhaalkaarten voor 3 maanden. Vergeet niet uw afhaling vooraf te reserveren voor één of meerdere pallets. Let op: er is geen afhaling mogelijk op zaterdag. Mis deze kans niet om uw voorraad aan te vullen met onze kwaliteitsvolle Domopellets!

Degryse Kachels en vuren

Degryse-Staelens BV | BE 0638.794.488
Oude Gentweg 31a, 8820 Torhout
TEL : +32 50 22 11 79
EMAIL : info@degrysekachels.be
M: 9u30 tot 12u00 – 13u30 tot 18u00
D : GESLOTEN
W: 9u30 tot 12u00 – 13u30 tot 18u00
D : 9u30 tot 12u00 – 13u30 tot 18u00
V : 9u30 tot 12u00 – 13u30 tot 18u00
Z : 9u30 – 12u00 (van 1/4 tot 1/9) // 13.30 tot 17u00 (van 1/9 tot 31/3)
Z : GESLOTEN