Dué Face & Body uit Rumbeke bestaat 10 jaar!

Nathalie Dedier

Dué Face & Body uit Rumbeke, bij Roeselare, werd tien jaar geleden opgericht door zaakvoerster Nathalie Dedier. ‘Toen was de naam nog Dué Hair & Body, omdat ik samen met Olivier in hetzelfde pand zat waar hij zijn kapsalon had’, vertelt Nathalie. ‘Uiteindelijk zijn we elk onze eigen weg gegaan en werd de naam aangepast naar Dué Face & Body. Ik heb een opleiding schoonheidszorgen gestudeerd in Roeselare en werkte daarna in verschillende grote ketens en parfumeriezaken. Maar ik voelde me daar eigenlijk nooit thuis, waardoor ik besloot om de stap te wagen en zelfstandig te beginnen. Een keuze die ik mij zeker nog niet heb beklaagd. Het is de bedoeling om de huidige locatie in De Karre in Rumbeke te verlaten en binnen een tweetal jaar te verhuizen naar een ruimer pand in de Oostnieuwkerksesteenweg in Roeselare. Daar zijn we op dit moment volop aan het renoveren en is het ook de bedoeling om er uit te pakken met een totaal nieuw concept. Maar daar kan ik nog niet meer over vertellen’, lacht Nathalie. ‘Dat is nog een ‘big secret’!

Huidverbetering - Afslanking - Permanente Make-up - Massages - Permanente Ontharing - Dames & Heren

Dué Face & Body is onder meer gespecialiseerd in huidverbetering, afslanking, permanente make-up en permanente ontharing. ‘Op gebied van huidverbetering blinken we echt wel uit’, vertelt Nathalie verder. ‘De T-Shape is ons paradepaardje. Dit is een gespecialiseerd en exclusief toestel uit Italië dat wordt ingezet voor het afslanken en verbeteren van cellulite. Deze nieuwe behandeling combineert low level laser, multipolaire radiofrequenties en vacuümtechniek om de huid te stimuleren tot collageenproductie. De T-Shape helpt ook tegen vetophopingen of een verslapte huid die je opnieuw strakker wil. Er zijn al zichtbare resultaten vanaf de eerste sessie! Bij Dué Face & Body in Rumbeke, bij Roeselare, heeft elk meisje zijn specialisatie. Kylie doet wimperextensions en -lifting, Lien is onze voedingsconsulente en Louise is gespecialiseerd in massages en ontspanning. Ikzelf spits me toe op permanente make-up en huidverbetering. Dué Face & Body is er bovendien niet alleen voor dames, maar ook voor heren. We werken enkel met kwalitatieve, hoogstaande producten zoals Rainpharma, Crystal Clear, MEN3 en Juliette Armand. Wat make-up betreft gebruiken we de minerale producten van Philip Martins. De producten kunnen ook besteld worden via onze webshop’, besluit Nathalie.

ACTIE RAIN PHARMA -30%

Na 11 jaar zelfstandig te zijn en ondernemend te zijn, ga je soms een bepaalde weg in. Je zoekt, je wikt en weegt en rolt in bepaalde richting zonder je zelf beseft welke richting de wind je soms brengt. Na een hobbelig en bewogen jaar hadden we dan ook even de tijd om stil te staan bij bepaalde zaken. Een jaar van lockdowns gaf ons even de tijd op na te denken wie we zijn, waar we naartoe willen en waarvoor we staan.

We zijn dan ook tot de conclusie gekomen dat we bepaalde zaken moeten laten gaan. Onze focus ligt op huidverbetering. En daar zijn we goed in. Als skin expert ligt onze passie en liefde dan ook bij jouw huid. Rainpharma hoort spijtig genoeg niet meer bij die focus en daarom hebben we besloten de samenwerking te stoppen.

Al de producten komen dan ook in uitverkoop te staan aan een mooie korting van -30%.
Ideaal om je kerstinkopen in te slaan. Wees welkom bij ons in de shop!

Due Face & Body

Dedier Nathalie Nancy | BE 0832.271.084
De Karre 23, 8800 Roeselare
GSM : +32 477 87 38 13
M: 08u30 tot 18u00
D : 08u30 tot 18u00
W: 09u30 tot 18u00
D : 08u30 tot 20u00
V : 08u30 tot 18u00
Z : 08u30 tot 16u30
Z : GESLOTEN