Electric Scooters & Bikes

Electric Scooters & Bikes vind je in Roeselare!

Dé grootste speciaalzaak in elektrische tweewielers in West-Vlaanderen

Electric Scooters & Bikes

Electric Scooters & Bikes is uitgegroeid tot dé grootste speciaalzaak in elektrische tweewielers in West-Vlaanderen. ‘Al zijn we in 2012 klein gestart in een winkeltje van om en bij de 50m² in Brugge’, vertel Ann-Sofie Hanne. ‘Onze succesformule is dat wij ons als familiebedrijf volop inzetten om de klant zo correct mogelijk te adviseren en hier nemen we dan ook ruim de tijd voor. We begeleiden de klant met plezier in zijn zoektocht naar z’n ideale voertuig. Van elektrische step, elektrische fiets, speed pedelec, elektrische scooter tot elektrische moto. Kortom, alle elektrische tweewielers. De vestiging in Brugge werd dus te klein voor ons aanbod. Begin 2019 zijn we op zoek gegaan naar een grotere vestiging en zo is de hoofdafdeling in Roeselare (op de grens met Hooglede) ontstaan. De locatie langs de drukke Bruggesteenweg is dan ook ideaal voor zo’n elektrisch mobiliteitscenter zoals het onze. Men staat hier dagelijks met de auto aan te schuiven, wat men doet nadenken over een alternatieve manier om zich te verplaatsen in het verkeer. De markt van de elektrische mobiliteit evolueert dagelijks en ook wij staan niet stil, want ons assortiment blijft steeds uitbreiden. Zo voegden we recentelijk Energica motorcycles toe aan ons gamma. Deze Italiaanse snelheidsduivel valt vooral in de smaak bij wie houdt van wat adrenaline’, aldus Ann-Sofie.

Geloof in elektrische tweewielers - Service staat voorop

Electric Scooters & Bikes gelooft sterk in hun aanbod van elektrische tweewielers. ‘De aankoop van zo’n elektrisch vervoersmiddel is dan wel iets duurder, maar je verdient dit eenvoudig terug in het verbruik’, gaat Ann-Sofie verder. Zo kost het slechts € 0,25/100 km voor de fiets (en speed pedelec), € 0,60/100km voor de scooter en amper € 1,50/100km voor de motorfiets. Hoe meer kilometers je dus aflegt, hoe sneller je de investering terugverdient. Om maar te zwijgen wat je uitspaart nadien in onderhoud en herstellingen, want in zo’n elektrisch voertuig zitten veel minder roterende onderdelen. De consument is er dan ook steeds sterker van overtuigd dat de elektrische tweewieler een vaste waarde wordt in het verkeer. Het succes van een elektrische fiets en speed pedelec is er al langer, maar ook wat betreft de scooters en motoren is er een flinke opmars.

Bovendien is het zalig om te genieten van een ontspannend ritje zonder geurhinder en lawaaihinder! Ook opladen kan gewoon bij jou thuis via een normaal stopcontact gebeuren. De meeste accu’s zijn ook uitneembaar. Dus ben je niet in de mogelijkheid om het toestel op te laden waar het geparkeerd staat, dan kan je de accu meenemen naar het eerstvolgende stopcontact. We zijn voorzien van ons eigen transport waardoor we over heel Vlaanderen aan huis kunnen leveren.
Service komt op de eerste plaats! Uiteraard kan je bij ons terecht voor onderhoud en herstellingen, maar wanneer het over je enige vervoersmiddel gaat, voorzien wij een vervangtoestel zodat je mobiel blijft. Ook dit is iets wat ons onderscheidt op het gebied van service na verkoop’, besluit Ann-Sofie Hanne.

Ben je het dus beu om telkens maar in de file aan te schuiven? Of kost die tweede wagen binnen het gezin teveel? En ben je op zoek naar een alternatief vervoersmiddel? Kom dan zeker eens langs!
Electric Scooters & Bikes helpen je graag verder in jouw zoektocht. Uiteraard hoort een gratis testrit daar ook bij! Bekijk ons volledige gamma op onze website: https://www.electric-scooters.be .

Electric Scooters & Bikes

Adres
Bruggesteenweg 261, 8830 Hooglede
Contacteer ons
TEL : +32 51 78 04 68
Openingsuren
M: Gesloten – Enkel op afspraak 14u00 tot 17u00
D : 09u00 tot 12u00 – 13u00 tot 18u00
W: 09u00 tot 12u00 – 13u00 tot 18u00
D : 09u00 tot 12u00 – 13u00 tot 18u00
V : 09u00 tot 12u00 – 13u00 tot 18u00
Z : 09u00 tot 17u00
Z : GESLOTEN

Vacatures

Momenteel zijn er geen vacatures