Eurofriet

Bij Eurofriet geniet je van dagverse bereidingen en overheerlijke frietjes!

Onze ruime parking en gezellig buitenterras is een extra troef

Steffi Neirynck

Eurofriet vind je langs de Pittemsesteenweg in Tielt. Dat is de grote baan van Tielt naar Ardooie, recht tegenover de Volvo autogarage. Steffi Neirynck nam de bruisende zaak begin oktober 2017 over. ‘Ik studeerde aan de bekende Hotel – en Toerismeschool Spermalie in Brugge en heb daarna ook nog een opleiding eventmanager en marketingverantwoordelijke gestudeerd’, vertelt Steffi. ‘Ik kreeg dus na mijn studies al snel de kans om de theorie in de praktijk om te zetten. De vorige eigenaars hebben me in het begin uiteraard begeleid om de zaak naar een nog hoger niveau te brengen. Eurofriet in Tielt is ook niet zomaar een frituur, want naast verse, knapperige frietjes bieden we smaakvolle zelf samengestelde hamburgers en dagverse maaltijden aan. Er is ook keuze uit een gamma glutenvrije snacks. Alles wordt bereid volgens de regels van de kunst in plantaardig vet. Zo is Eurofriet gekend voor de lekkere verse Vlaamse stoverij, kip aan ’t spit, vol-au-vent of spaghetti. We beschikken over een ruime parking en buitenterras en ook binnen hebben we een vijftigtal zitplaatsen. Elke maand pakken we uit met onze Eurodeals. Een smaakvolle snack voor slechts één euro, aldus Steffi.

Online en telefonisch bestellen

Bij Eurofriet in Tielt kan je niet alleen ter plaatse genieten van overheerlijke frietjes en snacks. ‘We bieden de klant ook de mogelijkheid om hun bestelling telefonisch of online door te geven’, gaat Steffi verder. Een bestelling voor ’s middags dient voor 11u doorgegeven te worden. ’s Avonds kan de bestelling enkel telefonisch gebeuren. Over de middag hebben we vooral cliënteel van de bedrijven hier in de omgeving, maar het doet deugd om vast te stellen dat mensen zelfs vaak van ver naar Eurofriet komen om onze knapperige, verse frietjes te proeven. Ik heb er nog geen seconde spijt van dat ik de zaak twee jaar geleden heb overgenomen en hoop nog lang met Eurofriet te kunnen door gaan. Het is ook de bedoeling om verder uit te pakken met onze verse, samengestelde hamburgers en onze klanten regelmatig nieuwe creaties te kunnen voorstellen. Wij kijken uit naar een mooie, warme zomer met veel volk op ons terras’, lacht Steffi.

AUTOMATENSHOP TIELT
Naast Euro-Friet vind je de ‘Shop & Go Automatenshop’. Een gloednieuwe automatenshop waar de klant verwend wordt met lokale producten en meeneemgerechten. Ideaal voor wie geen tijd heeft om te koken of voor snel nog iets nodig heeft. Het ruime assortiment bestaat uit lekkere snacks, salades, pasta’s tot zelfs cheeseburgers. Je kan bij de ‘Shop & Go Automatenshop‘ ook terecht voor charcuterie en zuivel, gekoelde en warme dranken, fruit, brood en droge voeding.  

Eurofriet

Adres
Pittemsesteenweg 23, 8700 Tielt
Contacteer ons
GSM : +32 479 39 68 07
TEL : +32 51 40 91 41
Openingsuren
M: GESLOTEN
D : 11u30 tot 13u45 – 17u30 tot 21u30
W: 11u30 tot 13u45 – 17u30 tot 21u30
D : 11u30 tot 13u45 – 17u30 tot 21u30
V : 11u30 tot 13u45 – 17u30 tot 22u00
Z : 11u30 tot 13u45 – 17u30 tot 21u30
Z : GESLOTEN

Vacatures

Momenteel zijn er geen vacatures