Bij Eurofriet geniet je van dagverse bereidingen en overheerlijke frietjes!

Steffi Neirynck

Eurofriet vind je langs de Pittemsesteenweg in Tielt. Dat is de grote baan van Tielt naar Ardooie, recht tegenover de Volvo autogarage. Steffi Neirynck nam de bruisende zaak begin oktober 2017 over. ‘Ik studeerde aan de bekende Hotel – en Toerismeschool Spermalie in Brugge en heb daarna ook nog een opleiding eventmanager en marketingverantwoordelijke gestudeerd’, vertelt Steffi. ‘Ik kreeg dus na mijn studies al snel de kans om de theorie in de praktijk om te zetten. De vorige eigenaars hebben me in het begin uiteraard begeleid om de zaak naar een nog hoger niveau te brengen. Eurofriet in Tielt is ook niet zomaar een frituur, want naast verse, knapperige frietjes bieden we smaakvolle zelf samengestelde hamburgers en dagverse maaltijden aan. Er is ook keuze uit een gamma glutenvrije snacks. Alles wordt bereid volgens de regels van de kunst in plantaardig vet. Zo is Eurofriet gekend voor de lekkere verse Vlaamse stoverij, balletjes in tomatensaus, vol-au-vent of spaghetti. We beschikken over een ruime parking. Ondertussen hebben we een stuk bijgebouwd, waar de klanten zowel in de winter als zomer kunnen zitten. In de zomer kan het dak ook open en in de winter is het verwarmd. Hier kunnen zo’n 35 mensen zitten en in het andere gedeelte zijn er zo’n 30 zitplaatsen.

Online bestellen

Bij frituur Eurofriet in Tielt, tussen Roeselare en Deinze, kan je genieten van overheerlijke frietjes en snacks. ‘We bieden de klant ook de mogelijkheid om hun bestelling online door te geven’, gaat Steffi verder. Over de middag hebben we vooral cliënteel van de bedrijven hier in de omgeving, maar het doet deugd om vast te stellen dat mensen zelfs vaak van ver naar Eurofriet komen om onze knapperige, verse frietjes te proeven. Ik heb er nog geen seconde spijt van dat ik de zaak heb overgenomen en hoop nog lang met Eurofriet te kunnen door gaan. Het is ook de bedoeling om verder uit te pakken met onze verse, samengestelde hamburgers en onze klanten regelmatig nieuwe creaties te kunnen voorstellen. We hebben ook een snackautomaat geïnstalleerd waar je overheerlijke hamburgers en snacks kunnen verkrijgen!

In de kijker

NIEUW BIJ EUROFRIET – BESTEL KIOSKEN OM JE NOG SNELLER VAN DIENST TE KUNNEN ZIJN

Eurofriet

Eurofriet BV | BE 0680.955.836
Pittemsesteenweg 23, 8700 Tielt
EMAIL : steffi@eurofriet.be
GSM : +32 479 39 68 07
Op feestdagen zijn we gesloten
M: GESLOTEN
D : 11u30 tot 13u30 – 17u30 tot 21u00
W: 11u30 tot 13u30 – 17u30 tot 21u00
D : 11u30 tot 13u30 – 17u30 tot 21u00
V : 11u30 tot 13u30 – 17u30 tot 21u45
Z : 11u30 tot 13u30 – 17u30 tot 21u00
Z : 17u30 tot 21u00

Vacatures

Eurofriet is op zoek naar nieuwe medewerkers, zowel voltijds als deeltijds.

Je staat in voor het bakken van onze overheerlijke frietjes, snacks en burgers en helpt met de voorbereidingen van de gerechten. Je uurrooster is bespreekbaar en je bent sowieso vrij op zondag en maandag, want dan zijn we gesloten. Ervaring is leuk meegenomen, maar je motivatie is het allerbelangrijkste! Interesse mail naar steffi@eurofriet.be