Beluister het verhaal

Vlaanderen Onderneemt! Podcast
Vlaanderen Onderneemt! Podcast
Kristien Pollet & Danny Van Middelem
Loading
/

Intergarden Design

Kristien Pollet die samen met haar echtgenoot Danny Intergarden Design heeft opgericht in het West-Vlaamse Ichtegem werd geboren voor het ondernemerschap. ‘Zowel mijn ouders als schoonouders hadden een eigen bedrijf, dus het zat in het bloed dat ook wij een eigen zaak zouden starten. Mijn schoonouders waren ook actief in de sector van tuinmeubelen, tuinhuizen en afsluitingen.

Na het vinden van een geschikt pand langs de drukke Torhoutbaan in Ichtegem zijn we dertig jaar geleden gestart met Intergarden Design. We leggen een belangrijke focus op outdoor living met een ruim aanbod kwaliteitsvolle buitenmeubelen in het betere segment.

In onze 3000 vierkante meter showroom vind je de merken Gescova, 4 Seasons Outdoor, alsook Taste, een dochterfirma van 4 Seasons Outdoor. Zij werken met duurzame materialen, waardoor we op sommige tuinsets en -lounges tot tien jaar garantie kunnen bieden, wat echt wel uitzonderlijk is in de branche van buitenmeubelen.

Onze jarenlange ervaring en familiale service onderscheidt ons van de grote ketens. Bovendien hebben we een eigen plaatsing- en leveringsdienst waardoor we heel snel kunnen leveren bij onze klanten. Zij hebben ook steeds één aanspreekpunt, waardoor eventuele problemen heel snel kunnen opgelost worden zonder dat je op een wachtlijst terechtkomt.

Steeds meer mensen investeren in tuinkamers, veranda’s of een pool house, waardoor ik de sector van de betere tuinmeubelen zeker gunstig zie evolueren. Mensen willen elk seizoen van hun tuin genieten. Wij helpen hen dan ook graag met de inrichting van hun tuinkamer of veranda.

Intergarden Design zet volop in op digitalisering met een website en -shop, maar de fysieke winkel blijft het belangrijkst. De klant wil het zitcomfort en de kwaliteit van onze tuinmeubelen ter plaatse ervaren en ontdekken. Een loungeset van een paar duizend euro ga je niet zomaar online bestellen.

De toekomst van Intergarden Design ziet er rooskleurig uit, want we hebben twee kinderen die wel interesse tonen om mee op de kar te springen, dus we zien wel. We zijn nog niet meteen van plan om te stoppen.’