Beluister het verhaal

Vlaanderen Onderneemt! Podcast
Vlaanderen Onderneemt! Podcast
Saartje De Bouw
Loading
/

D'Ouwe Hoeve

In de Dorpstraat in het pittoreske Deurle vind je restaurant D’Ouwe Hoeve. Al 18 jaar een vaste waarde in de regio. ‘Mijn ouders hebben de zaak in 2005 opgericht’, vertelt Saartje De Bouw. ‘Ik werkte toen al mee en na een tijdje is mijn man – die ik hier heb leren kennen – er bij gekomen net als mijn broer.

D’ Ouwe Hoeve is een echte familiezaak waar genieten centraal staat. Ik herinner me nog goed dat we onderweg waren naar een restaurant in de buurt om mijn verjaardag te vieren toen we hier voorbij reden. We waren onmiddellijk gecharmeerd door de ligging en het landelijke pand. Toen het restaurant ook nog eens bleek vrij te staan was dit het begin van een mooie droom. Dit is dan ook een topligging tussen Gent en Deinze met vlotte invalswegen en toch gelegen in een rustig kader. Een plaats waar zowel business deals kunnen beklonken worden of waar het in de prachtige tuin gewoon even genieten is van het leven. We zijn een ruime horecazaak met verschillende ruimtes wat ideaal is voor het organiseren van bedrijfsrecepties of seminars.

Eén van de grote troeven is dat we zeven op zeven open zijn en dit doorlopend van 12u ’s middags tot middernacht. Heel wat horecazaken zijn momenteel op zoek naar gemotiveerd en geschikt personeel, maar bij D’ Ouwe Hoeve hebben we echt een fantastisch team dat hier al jaren werkt. Collega’s spreken met elkaar af buiten de werkuren en er ontstaan zelfs vriendschappen. Het zijn uitdagende jaren geweest met de coronapandemie en nu hebben we onder meer te maken met schommelende energieprijzen. Toch zie ik de toekomst rooskleurig tegemoet en wil ik samen met ons team de komende jaren onze klanten verder in de watten leggen.

D’ Ouwe Hoeve blijft dan ook laagdrempelig. Je kan hier terecht voor een zakendiner, maar ook de voorbijrijdende fietser die snel een hapje wil eten, is hier meer dan welkom. Ik denk dat dát de grote kracht is van ons restaurant. Laat het nu maar snel mooi weer worden dat we ten volle kunnen genieten van ons terras.’