Beluister het verhaal

Vlaanderen Onderneemt! Podcast
Vlaanderen Onderneemt! Podcast
Simon Alleman & Chloè Van Eecke
Loading
/

All-Bouw Roeselare

Wat betekent het om te wonen, te werken en te ontspannen in een context van verandering? All- Bouw is alvast overtuigd van het volgende: als individueel geluk eerst komt, dan zal collectief geluk volgen. Wat een mens wil of nodig heeft evolueert en ook de bijbehorende context verandert. Daarbij is een maximum aan levenskwaliteit in een fijne woning van onschatbare waarde voor een gelukkig leven. Dat verdient iedereen, daarom bouwt All-Bouw als totaalaannemer nieuwbouwwoningen op maat, aangepast aan de wensen en noden van elke bouwheer. Of je nu wil investeren en via verhuur of verkoop iemand een warme thuis wil bieden of je voor jezelf of je gezin een warm nest wil laten bouwen.

Omdat All-Bouw overtuigd is dat veel gelukkige bewoners samen een gelukkige buurt vormen, gaat het bouwbedrijf ook actief op zoek naar projecten, hetzij verkavelingen, hetzij herbestemmingen van bestaande panden. Een groter ontwikkeld gebied biedt nl. meer mogelijkheden naar watervoorziening en energiebeheer. Denk maar aan wadi’s, waterzuivering of geothermie. Specifieke uitdagingen drijft All-Bouw vooruit. Een oplossingsgerichte aanpak houdt ons dan ook op het puntje van onze stoel en wat we vandaag voor de eerste keer realiseren wordt morgen onze norm. Zo bouwt All-Bouw graag.

All-Bouws cultuur is daarom een belangrijke factor in wat we doen. Zo koestert All-Bouw bijvoorbeeld het ecosysteem van teamleden, vakmensen en partners. We omringen ons met mensen die elkaar respectvol behandelen en waarachtig handelen. Elk lid van All-Bouws team en partners brengt expertise op en rond de werf en elke uitdaging grijpen we als een opportuniteit om bij te leren. We dragen vakkennis en welzijn dan ook hoog in het vaandel.

Samengevat: Nieuwbouw op maat zit in All-Bouws DNA, herbestemmen daagt ons uit en nieuwbouwprojecten zouden opportuniteiten moeten bieden voor de toekomst van ieder van ons.