Bij Forrest Food in Sint-Kruis kan je terecht voor verse, huisbereide, vegetarische en vegan gerechten met extra aandacht voor allergenen. ‘In ons assortiment vindt de klant iets lekkers voor elk moment van de dag’, gaat Lies verder. ‘Dit gaan van koude en warme gerechten tot belegde broodjes en zelfs gebak. Al onze bereidingen zijn standaard vegetarisch, lactose- en tarwevrij. Mensen kunnen ook via de website van Forrest Food of telefonisch hun bestelling doorgegeven. We bieden naast het ruim assortiment gerechten in de winkel ook tapasschotels aan, maar er is ook een barbecuepakket en in de winter willen we uitpakken met veganistische gourmet- of teppanyaki schotels. We hebben bij Forrest Food huisgemaakte vegetarische en vegan smeersalades en zowel vegan als lactosevrije kazen. Je merkt wel dat de mensen zich veel bewuster zijn van hun voeding. Ze willen weten van waar het komt, hoe het gemaakt is en vooral wat er in de maaltijd zit. In de voedingsindustrie worden veel producten bewerkt en de klant wil vooral puurder en lokaler eten. Het valt ook op dat mensen sowieso minder vlees eten per week en als alternatief inspiratie zoeken bij bereide en gezonde gerechten. Daarvoor zitten ze vanzelfsprekend goed bij Forrest Food. Het bespaart hen ook nog eens tijd in de keuken en bovendien eten ze toch gezond’, besluit Lies.