Geenvocht

Geenvocht.be maakt komaf met opstijgend vocht!

We richten ons op de doe-het-zelver die zelf opstijgend vocht wil behandelen, al dan niet onder onze begeleiding. 90% van de gevallen kan je zelf aanpakken en dat voor de helft van de prijs!

Geenvocht.be

Geenvocht.be uit Roeselare helpt je bij het behandelen van opstijgend vocht in de muren. ‘Met geenvocht.be bieden we gratis advies, zodat de klant zelf het probleem van opstijgend vocht in de muren kan aanpakken’, vertelt zaakvoerder Piet Delrue. ‘We geven zoveel deskundig advies als nodig per telefoon of e-mail om eerst en vooral uit te maken of het wel om opstijgend vocht gaat. Daarna berekenen we samen met de klant hoeveel tubes men nodig heeft om de vochtige oppervlakte onder handen te nemen. Met één tube kan je gemiddeld zo’n vijf meter muur behandelen van tien centimeter dikte. De producten kunnen makkelijk via onze website geenvocht.be besteld en betaald worden. Als men teveel tubes heeft besteld, betalen we deze uiteraard terug . We komen zelf ter plaatse met de levering en tonen in detail waar je moet boren en het product moet injecteren. Zo is het dus heel eenvoudig om zelf vochtige muren te behandelen. Geenvocht.be beschikt ook over de injectiepistolen die de klant gratis kan gebruiken. Je betaalt enkel een waarborg van € 75. Nadat de werken zijn uitgevoerd kan men het injectiepistool gereinigd terug bezorgen en betalen we de waarborg integraal terug’, aldus Piet Delrue.

Gratis Advies - Doe het zelf - Tevreden Klanten

Piet Delrue van geenvocht.be uit Roeselare helpt dagelijks tal van klanten bij het zelf injecteren van muren in de strijd tegen opstijgend vocht. ‘Met onze service zorgen we ervoor dat de doe-het-zelver makkelijk aan de slag kan’, gaat Piet verder. ‘Uiteraard kan dit onder onze begeleiding als de klant dit wenst. We hebben een heel eenvoudig stappenplan uitgewerkt. Eerst verwijder je de plinten en lambriseringen. Daarna dienen alle aangetaste pleisters tot boven het niveau van de te behandelen mortellaag verwijderd te worden. Dan is het belangrijk om te bepalen welke muren moeten worden behandeld. Het is belangrijk dat je altijd in de horizontale mortellaag boort, steeds boven het vloerpeil van de buitenpas. Vervolgens boor je horizontale gaten met een diameter van 12 tot 14 mm in de mortellaag of steen met telkens een tussenafstand van 10 tot 12 cm. Je werkt hierbij onder een hoek van 15° a 30°. Om de exacte boordiepte te weten neem je de dikte van de muur min twee centimeter. Een handige tip is dat je de boordiepte instelt op de afstandshouder van de boormachine of dat je een stuk tape kleeft rond de boor op de gewenste boordiepte. Dan is het tijd om te gaan injecteren. Breng de tube in het injectiepistool en snij het uiteinde open. Hierbij moet je rekening houden met een aantal regels. Injecteer nooit onder het niveau van de buitenpas. Bij aanwezigheid van een oude waterkerende laag, injecteer je onder deze laag, zo dicht mogelijk bij het vloerpas. Vul nadien het boorgat met de gel tot op één cm van het muuroppervlak. Het injecteren kan perfect in één beweging gebeuren en klaar is kees’, besluit Piet Delrue.

Actie tot eind augustus.
10% korting op de producten (gel om te injecteren)
Nog steeds gratis gebruik van een injectiepistool (mits waarborg)
 
De zomer is het ideaal moment om opstijgend vocht te bestrijden.
Na de behandeling drogen de muren sneller uit.
 
We komen altijd ter plaatse om vrijblijvend advies te verlenen.
De ideale begeleiding voor de doe-het-zelver.
 
NIEUW ! Wil je de werken toch niet zelf uitvoeren ?
Geen probleem, we hebben aannemers opgeleid die de vochtige muren perfect kunnen behandelen.
 
Info ? Bel Piet op 0477 850 291 of mail : info@geenvocht.be

Geenvocht

Adres
Dalstraat 17 8800 Roeselare
Contacteer ons
GSM : +32 477 85 02 91
Openingsuren
M: Altijd geopend
D : Altijd geopend
W: Altijd geopend
D : Altijd geopend
V : Altijd geopend
Z : Altijd geopend
Z : Altijd geopend

Vacatures

Momenteel zijn er geen vacatures