Hoet Drinks in Lievegem is dé specialist in alcoholische dranken!

Hoet Drinks

In Lievegem, langs de Grote Baan vlakbij Gent, vind je voortaan een heuse drankenboetiek! 
Vijf jaar geleden is het reeds dat voor zaakvoerder Yves Hoet – nadat hij succesvol een brasserie uitbaatte in de Genste rand – een nieuwe uitdaging begon toen hij likeurstokerij D’Hondt uit Gent overnam. 
Evenwel door “onze voortdurende behoefte om het steeds beter te doen, voor onze klanten te groeien en om een nog ruimere segment te kunnen aanbieden”, opteerden wij ervoor de boetiek eind vorig jaar te vestigen op een ideale locatie langs de N9 in de gemeente Lievegem, een mooie gemeente waarmee ik intussen ook privé ben vergroeid”
Meteen werd ook de handelsnaam aangepast naar het meer persoonlijke “Hoet Drinks”.

Hoet Drinks mag zich toch wel dé specialist in alcoholische dranken noemen in de ruime regio Gent, niettegenstaande wij daarenboven ook een aanbod non-alcoholische dranken kunnen presenteren. Daarnaast karakteriseren wij ons ook door het aanbieden van de wat exclusievere flessen gin, whisky en wijn, zonder daarbij uiteraard de vaste waarden te verloochenen.’

Private Label - Levering Aan Horeca - Relatiegeschenken - Eigen Spirits

We leveren aan bedrijven en horecazaken, maar ook onze particuliere klanten liggen ons nauw aan het hart! Bij Hoet Drinks maken we voor om het even welke onderneming private labels met een logo of handelsmerk volgens de wensen van de klant. Daarenboven bieden we deze service ook aan voor onze particuliere klanten zo zij een fles wil personaliseren voor zichzelf of als cadeau.
Voor relatiegeschenken ben je als bedrijf bij ons aan het juiste adres. Heel wat handelsondernemingen konden daardoor in het verleden reeds uitpakken met exclusieve producten.

Niet enkel in onze winkel in Lievegem, maar ook online via onze webshop bieden we ons assortiment aan. Niet onbelangrijk te vermelden is dat Hoet Drinks ook heel hoog scoort in de productie van huisbereid gecreëerde spirits. Onze artisanaal bereide advokaat met pistache en cuberdon, net als onze gin met cuberdonsmaak zijn maar enkele voorbeelden. Ben je whiskyliefhebber? Hoet Drinks is zonder enige twijfel ‘the place to be’. Ons segment blijft groeien en we staan altijd open voor nieuwe ideeën!

Kom gerust eens langs bij ons als je een klein of groter evenement organiseert. Wij bieden je voor dergelijke gelegenheden tegen billijk tarief graag onze huisbereide cocktails aan. Deze hebben uiteindelijk enkel nog wat garnituur nodig om geserveerd te worden. Bij drankenboetiek Hoet Drinks kan je dus terecht voor een heel groot aanbod, zelfs op zondagvoormiddag.

Hoet Drinks

Hoet Yves | BE 0588.958.165
Grote Baan 43, 9920 Lievegem
TEL : +32 9 226 11 47
EMAIL : info@hoetdrinks.com
M: 13u00 tot 18u00
D : 10u00 tot 18u00
W: 10u00 tot 18u00
D : 10u00 tot 18u00
V : 10u00 tot 18u00
Z : 10u00 tot 18u00
Z : 10u00 tot 13u00