Investeer in een hotel of b&b via hoteltekoop.be uit Knokke!

We hebben een uitgebreid aanbod in zowel Vlaanderen, Europa als Zuid-Afrika

Hoteltekoop.be uit Knokke werd opgericht in 2007, toen Kelly De Plecker besloot haar loopbaan een drastische wending te geven. Met een achtergrond in traditioneel vastgoed, raakte ze geïnspireerd door een oude professor die haar aanmoedigde om zich te specialiseren. De nichemarkt van hotelvastgoed sprak haar meteen aan. Met een passie voor hotels en ondersteund door haar man, die een achtergrond heeft in webdesign, lanceerde ze een gespecialiseerde website. Al snel bleek dat er een grote markt was voor een platform dat zich uitsluitend richtte op het verkopen van hotels en bed & breakfasts.  Hoteltekoop.be groeide snel uit tot een succesverhaal, mede door een samenwerking met topmanagers van grote hotelketens zoals Sheraton. Dit unieke platform bood niet alleen een oplossing voor de verkoop van lokale hotels in Vlaanderen, maar breidde zijn invloed wereldwijd uit. Kelly’s persoonlijke ervaring en passie voor regio’s zoals Zuid-Afrika, waar ze zelf gewoond had, hebben bijgedragen aan de groei van het bedrijf. Ondanks de politieke instabiliteit in sommige gebieden, bleef hoteltekoop.be floreren door zich aan te passen aan de veranderende marktomstandigheden, zoals de verschuiving van investeringen tijdens de Oekraïne-crisis. Dit succesverhaal is een bewijs van de visie en het doorzettingsvermogen van het team achter hoteltekoop.be, dat nu een gevestigde naam is in de wereld van hotelvastgoed.

Hoteltekoop.be focust zich op de verkoop van hotels en b&b’s in de Benelux, terwijl we met hotels-4-sale.com wereldwijd actief zijn!

Hoteltekoop.be biedt een uitgebreid gamma aan mogelijkheden voor investeerders en ondernemers die geïnteresseerd zijn in het aankopen van een hotel of bed & breakfast. ‘Of u nu een klein familiehotel zoekt of een groot commercieel hotel met honderden kamers, ons aanbod voldoet aan heel wat behoeften en budgetten. Hoteltekoop.be focust zich niet alleen op de verkoop van hotels, maar ook op de aankoop van investeringsvastgoed, waaronder private listings en managementcontracten. Dit maakt ons een veelzijdige speler in de vastgoedmarkt.

Onze focus ligt voornamelijk op de Benelux, met sterke wortels in Vlaanderen en een opkomende markt in Zuid-Afrika. We werken dan ook voor diverse klanten, van kleine investeerders die hun spaargeld willen beleggen in een gezellige B&B, tot grote ketens die op zoek zijn naar strategische investeringen in vastgoed. Het uitgebreide netwerk en de gespecialiseerde kennis van ons team stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden. Of het nu gaat om de verkoop van een charmante B&B in de Vlaamse Ardennen of een luxe hotel in het bruisende centrum van Brussel, wij begeleiden u door het hele proces met expertise en persoonlijke aandacht.

Bij hoteltekoop.be begrijpen we dat elke klant uniek is en zijn eigen specifieke wensen en behoeften heeft. Daarom bieden we een mix van diensten aan, waaronder de verkoop, aankoop en zelfs het beheer van hotels. Onze diepgaande kennis van de markt en ons uitgebreide netwerk zorgen ervoor dat we u kunnen helpen met het vinden van de juiste investering die aan al uw verwachtingen voldoet.’ Investeer met vertrouwen in uw toekomst samen met hoteltekoop.be uit Knokke, waar uw dromen werkelijkheid worden!

Hoteltekoop.be

KDP VASTGOEDCONSULTING BV | BE0778.399.264
Kalvekeetdijk 179 Blok A, 8300 Knokke-Heist
EMAIL : info@hoteltekoop.be
GSM : +32 476 61 31 18
M: Op afspraak
D : Op afspraak
W: Op afspraak
D : Op afspraak
V : Op afspraak
Z : Op afspraak
Z : Gesloten