Imago, een stijlvol driemaandelijks lifestyle magazine

Driemaandelijks Lifestyle Magazine

IMAGO Magazine, met een rijke geschiedenis van 36 jaar, onderging eerder dit jaar een opmerkelijke transformatie na de overname door uitgevers Peter Timmermans en Patrick Bollaert. Hun dynamische aanpak heeft geleid tot aanzienlijke veranderingen, waaronder het aantrekken van getalenteerde redacteurs, een focus op het digitale domein en strategische samenwerkingen met mediapartners zoals MENT TV, PINK! en FM goud voor audiovisuele versterking.

Regionale redactionele content
Terwijl de printversie van het glossy lifestylemagazine trouw blijft aan zijn kenmerkende uitstraling, kunnen lezers ook enkele verfrissende nieuwigheden verwachten, met behoud van de nadruk op kwaliteit en duurzaamheid. Het magazine verschijnt vier keer per jaar met aparte edities voor elke Vlaamse provincie, waardoor partners hun doelgroepen gericht kunnen benaderen. De sterkte van die regionale redactionele content weerspiegelt zich in het vertrouwen van jarenlange bestaande commerciële partners, terwijl nieuwe blijven toetreden tot het IMAGO-netwerk.
Komt daarbij dat ook het digitale verhaal van het magazine een “ verlengstuk” kreeg, namelijk door de aanpak van de website en sociale mediakanalen. Het is een belangrijk gegeven dat deze digitale wegen van onschatbare waarde zijn naast het printverhaal.

Regionale Redactie - Omnichannel - Lifestyle - Netwerkmomenten

Een opwindende nouveauté sinds de overname is de driemaandelijkse ‘launch’: een inspirerend  netwerkmoment waarbij de nieuwe editie van het magazine exclusief wordt voorgesteld aan genodigden op verschillende locaties. De deelnemers aan deze lanceringsevenementen ervaren het als een waardevolle gelegenheid om elkaar te inspireren, kennis te delen, ervaringen uit te wisselen en zakelijke opportuniteiten te genereren.

Abonnementen voor het goede doel
Nieuw in het aanbod van IMAGO Magazine is de introductie van een abonnementsservice, waarbij lezers zich kunnen abonneren op het magazine en als eersten het tijdschrift ontvangen, terwijl ze tegelijkertijd een goed doel steunen. Voor elke nieuwe abonnee schenkt IMAGO Magazine € 5 aan de Stichting tegen Kanker. Deze abonnementsformule is ook beschikbaar voor bedrijven die op deze manier een waardevol geschenk aan hun medewerkers kunnen bieden en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan het goede doel. Abonneren kan via de website www.imagomagazine.be/abonneren of via mail aan abo@imagomagzine.be.

Imago Magazine

Maja Publishing BV | BE0536.390.303
Grotestraat 336, 3850 Nieuwerkerken
TEL : +32 493 56 79 18 (Peter)
EMAIL : patrick@imagomagazine.be
GSM : +32 495 67 73 16 (Patrick)
M: Op afspraak
D : Op afspraak
W: Op afspraak
D : Op afspraak
V : Op afspraak
Z : Gesloten
Z : Gesloten