Immo Ebima

Kopen of huren is eenvoudig met Immo Ebima

‘We staan met onze vakantieverhuur paraat om de toeristen in eigen land met open armen te ontvangen’

Immo Ebima

Immo Ebima bestaat sinds oktober 2017, na de overname van Agence Ebima dat al meer dan dertig jaar een gevestigde waarde was in de regio Nieuwpoort. Als familiebedrijf staan zij zowel in voor vakantieverhuur in Nieuwpoort en verkoop van panden, maar zorgen ook voor een goed dagelijks beheer van hun residenties als syndicus. Immo Ebima is alvast klaar om deze zomer heel wat binnenlandse toeristen te ontvangen na de Coronaperiode. ‘We denken dat heel wat mensen dit jaar zullen kiezen voor een vakantie in eigen land door het coronavirus en dan is een verblijf aan de kust nog altijd erg populair. Bij Immo Ebima kiezen de klanten zelf hoelang ze het vakantieverblijf huren. Dit kan voor een weekend, midweek of zelfs voor een maand en bovendien zijn we ook heel flexibel wat betreft de dag van aankomst. Dit hoeft niet bij het begin of op het einde van een week te zijn. Wij fungeren als tussenpersoon tussen de eigenaar van het pand en de huurder. Dit betekent dat wij de sleutels overhandigen, de meterstanden controleren, alsook ervoor zorgen dat het verblijf netjes gepoetst is. Als syndicus staan wij met Immo Ebima in voor het administratieve, financiële en technische beheer van het gebouw. Als er klusjes moeten gedaan worden op het domein of er is slijtage aan het gebouw, gaan wij dit ook opvolgen en de zaken oplossen. De eigenaar beslist steeds zelf of hij de zaken wil opvolgen of dit aan ons overlaat.

Gratis Waardebepaling - Verschillende verkoopformules

Immo Ebima staat met zijn vakantieverhuur in Nieuwpoort paraat om de toeristen in eigen land met open armen te ontvangen.

Veel klanten willen graag voor ze hun huis of appartement verkopen weten hoeveel het precies waard is. Immo Ebima doet steeds vrijblijvend en helemaal gratis een waardebepaling. ‘Wij gaan een correcte vraagprijs bepalen op basis van objectieve criteria, recente vergelijkingspunten en regionale informatie. Wij overlopen ook samen met de klant wat er kan voor zorgen dat het huis of appartement sneller verkocht geraakt. Immo Ebima in Nieuwpoort hanteert in feite drie soorten formules waar klanten die hun vastgoed wensen te verkopen beroep kunnen op doen. Er is de administratieve service, die zoals doet vermoeden de klant helpt met het in orde brengen van allerlei officiële en wettelijke documenten en attesten. Daarnaast is er ook wat wij noemen onze ‘reclameservice’. We zorgen ervoor dat het pand overal in de kijker wordt geplaatst, op verschillende betalende websites en sturen ook een mailing uit naar ons klantenbestand en realiseren een 360 graden virtuele tour waarbij potentiële kopers virtueel kunnen rond wandelen in het pand vanachter hun computer. Tot slot is er ook onze ‘full service’. Dit is een mix van de eerder genoemde services met als extra dat we potentiële kopers zelf rondleiden, de verkoopovereenkomst opmaken en ook nauw samen werken met de notaris. Wij werken ook samen met een vastgoedstylist.’

Immo Ebima

Adres
Albert I laan 274, 8620 Nieuwpoort
Contacteer ons
TEL : +32 58 23 55 22
Openingsuren
M: 9u00 tot 12u30 – 14u00 tot 17u00
D : 9u00 tot 12u30 – 14u00 tot 17u00
W: GESLOTEN
D : 9u00 tot 12u30 – 14u00 tot 17u00
V : 9u00 tot 12u30 – 14u00 tot 17u00
Z : 9u00 tot 12u30 – 14u00 tot 17u00
Z : GESLOTEN

Vacatures

Momenteel zijn er geen vacatures