Immo Stijn is uw betrouwbare vastgoedpartner in de ruime regio rond Veldegem!

Een verhaal van passie en engagement

Immo Stijn, gevestigd in Veldegem, deelgemeente van Zedelgem is een naam die synoniem staat met betrouwbaarheid en klantgerichtheid in de vastgoedsector. Het verhaal begon negen jaar geleden met Stijn Leemans, de bezieler en oprichter van het kantoor. Met een achtergrond in marketing en een passie voor sales, besloot hij de sprong te wagen in de wereld van vastgoed. Wat begon als een avondcursus bij Syntra, groeide uit tot een volwaardige carrière die leidde tot de geboorte van Immo Stijn. ‘Onze aanpak onderscheidt zich door direct contact en een hands-on mentaliteit. We geloven niet in eindeloze e-mails en rapporten, maar in directe communicatie en oplossingen. Ons team, dat begon met Stijn alleen, is inmiddels uitgegroeid om te voldoen aan de toenemende vraag en om onze klanten de volledige ontzorging te bieden die zij verdienen. Ons werkgebied strekt zich uit over verschillende regio’s, waaronder Veldegem, Zedelgem, Brugge, Ichtegem, Torhout, Oostkamp, Ardooie, Beernem en zelfs tot de rand van Oost-Vlaanderen. We hebben succesvol eigendommen verkocht en verhuurd in diverse plaatsen, van de kust tot het binnenland, steeds met dezelfde toewijding en aandacht voor detail.’ Bij Immo Stijn staan de mensen altijd centraal, en dat vertaalt zich in onze uitstekende klanttevredenheidsscores op platforms als Google, HouseMatch en Facebook.

Uitgebreide vastgoeddiensten van A tot Z

Bij Immo Stijn begrijpen we dat het kopen, verkopen, verhuren of huren van een eigendom een stressvol en complex proces kan zijn. Daarom bieden wij een uitgebreide dienstverlening die ervoor zorgt dat onze klanten zich nergens zorgen over hoeven te maken. Van de eerste ontmoeting tot de uiteindelijke overdracht bij de notaris. Wij begeleiden de klant door het volledige proces. Onze diensten omvatten onder andere het opstellen en beheren van verkoop- en verhuurcontracten, het regelen van meterstanden, en het aanvragen van alle benodigde attesten en opzoekingen. Wij werken nauw samen met notarissen en andere professionals om ervoor te zorgen dat elke transactie soepel verloopt. Bij Immo Stijn geloven we in volledige ontzorging! Klanten hoeven slechts drie keer te tekenen: bij de start van de verkoop, bij de verkoop zelf, en bij de notaris , wij zorgen voor al de rest! Onze persoonlijke aanpak betekent dat we vaak rechtstreeks telefonisch contact hebben met onze klanten, waardoor vragen snel en duidelijk beantwoord worden. We zijn trots op onze transparante en efficiënte werkwijze, die ervoor zorgt dat elke klant zich gehoord en geholpen voelt. Onze betrokkenheid stopt niet bij de verkoop of verhuur, we blijven nadien verder beschikbaar voor advies en ondersteuning, zodat onze klanten altijd kunnen rekenen op onze expertise en toewijding.

Immo Stijn is dan ook meer dan een vastgoedkantoor. We zijn uw betrouwbare partner in elk aspect van vastgoed en staan altijd klaar om u te helpen met de beste oplossingen en de meest persoonlijke service. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe woning, uw eigendom wil verkopen of huren, bij Immo Stijn bent u aan het juiste adres voor een zorgeloze en succesvolle vastgoedervaring!

Immo Stijn

ELWO BV | BE0713.984.039
Markt 19, 8210 Veldegem
TEL : +32 50 65 73 40
EMAIL : stijn@immostijn.be
M: 09u00 tot 12u00 – 13u00 tot 18u00
D : 09u00 tot 12u00 – 13u00 tot 18u00
W: Op afspraak
D : 09u00 tot 12u00 – 13u00 tot 18u00
V : 09u00 tot 12u00 – 13u00 tot 18u00
Z : Op afspraak
Z : Gesloten