Bouwbedrijf All-Bouw in Roeselare kende de jongste jaren een hele sterke groei met niet alleen projecten in West-Vlaanderen, maar ondertussen ook al met werven in Oost-Vlaanderen. All-Bouw ondersteunt je als bouwpartner van A tot Z. Van je bouwplannen tot een voorontwerp, de ruwbouw en uiteindelijke afwerking en oplevering van je droomwoning of -appartement. Het team in Roeselare groeide ondertussen uit tot 25 vaste medewerkers, elk gespecialiseerd in hun vakdomein. Samen met hun vaste partners heeft All-Bouw dagelijks meer dan 100 mensen actief op en rond hun werven. De sterke teamspirit die er heerst draagt ook bij tot de groei en verdere uitbouw van dit Roeselaars bedrijf.

All-Bouw Planning

Als je wil werken in de regio Roeselare en wil terecht komen in een team van collega’s waar iedereen het voor elkaar opneemt, dan is solliciteren bij All-Bouw sowieso een goed idee. Je krijgt de kans om opleidingen te volgen waardoor je je als medewerker ten volle kan ontplooien en doorgroeien. Twee keer per jaar organiseren ze ook een teambuilding om de band onder de collega’s nóg sterker te maken.

Bovendien zet All-Bouw in op het flex-systeem, waarbij je kan schuiven met je werkuren, om zo een perfecte balans te creëren tussen werk en privé.

Ze zoeken momenteel een creatieve architect(e) die woningen en laagbouwappartementen ontwerpt, alsook een meestergast (m/v). Als meestergast leidt, organiseer en coördineer je het werk van de verschillende arbeidersploegen. Je neemt ook de verantwoordelijkheid op je voor alle uitvoeringswerkzaamheden.

Vacatures

Creatieve architect / ontwerp(st)er

All-Bouw is op zoek naar een creatieve architect (m/v) die woningen en laagbouwappartementsgebouwen ontwerpt. Je krijgt via onze bouwadviseurs of grondinkopers input over de wensen en het budget van de klant/eigenaar. Je start ofwel van scratch ofwel van een voorbeeldplan om te komen tot een volledig voorontwerpplan, inclusief commerciële visualisatie.

Meestergast

Ons team is op zoek naar een ‘meestergast’ (m/v). Deze functie ondersteunt All-Bouws ruwbouwploegen en de afdeling Planning-Uitvoering op uitvoerend vlak.

De meestergast organiseert, leidt en coördineert het werk van de verschillende arbeidersploegen. Daarvoor is technische en praktische kennis nodig. Een meestergast lost de moeilijkheden op die zich stellen bij de uitvoering van de bouwwerkzaamheden. Hij/zij neemt de verantwoordelijkheid op zich voor alle uitvoeringswerkzaamheden onder zijn gezag.

Solliciteer

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

All-Bouw

Iepersestraat 181, 8800 Roeselare

+32 51 25 30 25

info@allbouw.be

https://www.allbouw.com