Door de huidige energieprijzen barst het bedrijf in Zedelgem bij Brugge dat gespecialiseerd is in zonnepanelen, laadpalen, domotica, aircoinstallaties en thuisbatterijen uit z’n voegen. Zonnepanelen zijn nog altijd de beste manier om duurzaam stroom op te wekken en om te besparen in je portemonnee. Suwie is ondertussen ook actief in Zuidoost Spanje waar ze dagelijks zonnepanelen installeren met Suwie Solar Systems. Ben je dus als landgenoot op zoek naar een Belgische partner om zonnepanelen te installeren op je vakantiewoning in Spanje, dan ben je bij Suwie zeker aan het juiste adres.

Terwijl je zorgeloos van de zon geniet, houdt de airco binnen alles koel dankzij je zonnepanelen.

Door de enorme groei is Suwie dringend op zoek naar een elektricien en installateur van zonnepanelen. Je bent verantwoordelijk voor het aansluiten en in werking stellen van omvormers, thuisbatterijen en laadstations. Je komt terecht in een team dat vooruit wil en je krijgt zelfstandige vrijheid om je job naar behoren uit te oefenen.

Vacatures

Electricien / Installateur Zonnepanelen

Om ons team te versterken zoeken we nog een extra teammember voor het aansluiten en in werking stellen van omvormers, thuisbatterijen en laadstations. Ben jij een vlotte, zelfstandige werker? Dan ben jij misschien wel diegene die wij zoeken! Stuur uw CV en motivatiebrief naar info@suwie.be

Solliciteer

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Suwie

Koning Albertstraat 173W, 8210 Veldegem

+32 50 96 96 01

info@suwie.be

https://www.suwie.be