Jonas Maes Jewels uit Brugge is gespecialiseerd in handgemaakte juwelen op maat!

Verlovingsringen, trouwringen, maar ook rouwjuwelen zijn populair

Jonas Maes Jewels, een gerenommeerd juweliersatelier in Brugge, begon vijftien jaar geleden met een bescheiden zilveren collectie. Al snel groeide de vraag naar maatwerk, vooral in goud vanwege de duurzaamheid en waarde. Het bedrijf is voortgekomen uit een diepgewortelde familiepassie voor juwelen. Hun atelier in Brugge staat bekend om de combinatie van creatief handwerk en ondernemerschap, wat hen onderscheidt van traditionele juweliers. De drang naar zelfstandigheid en de liefde voor handwerk hebben Jonas en zijn partner ertoe aangezet om Jonas Maes Jewels op te richten. Wat begon als een klein familiebedrijf, heeft zich ontwikkeld tot een gerespecteerde naam in de juwelenindustrie van West-Vlaanderen. Jonas en zijn team zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige, op maat gemaakte juwelen, waarbij ze traditionele technieken combineren met moderne ontwerpen. Hun unieke benadering van het juwelen maken, waarbij de klant centraal staat, heeft hen geholpen een loyale klantenkring op te bouwen in heel West-Vlaanderen, waaronder steden zoals Oostende, Kortrijk, Roeselare, Brugge en Knokke. Jonas Maes Jewels is trots op zijn erfgoed en de toewijding aan vakmanschap. Elk stuk dat het atelier verlaat, is met zorg en precisie gemaakt. Ze streven ernaar om de hoogste kwaliteitsstandaarden te handhaven en tegelijkertijd innovatieve en eigentijdse ontwerpen te creëren. Deze toewijding aan kwaliteit en innovatie heeft Jonas Maes Jewels een prominente plaats gegeven in de juwelenmarkt van West-Vlaanderen.

Oud goud, Nieuw juweel - Persoonlijke touch - Maatwerk

Bij Jonas Maes Jewels kunnen klanten uit Brugge, Oostkamp en de hele regio West-Vlaanderen terecht voor een breed gamma aan unieke, handgemaakte juwelen. Hun collectie omvat verlovingsringen, trouwringen, rouwjuwelen, halskettingen, oorbellen en armbanden. Het atelier biedt zowel gouden als zilveren collecties en is gespecialiseerd in maatwerk. Klanten kunnen hun eigen ontwerp laten maken of kiezen uit de bestaande collectie. Een populair concept bij Jonas Maes Jewels is “oud goud, nieuw juweel”, waarbij oude juwelen worden omgevormd tot nieuwe creaties. Deze service geeft een persoonlijke touch aan elk stuk.

De collectie van Jonas Maes Jewels omvat een uitgebreide selectie edelstenen zoals briljant, saffier en robijn. Naast ringen zijn er ook halskettingen, oorbellen en armbanden beschikbaar voor speciale gelegenheden en dagelijks gebruik. Het maatwerkproces begint vaak met een gesprek in het atelier in Brugge, waar klanten hun wensen kunnen bespreken en samen met Jonas en zijn team tot een perfect ontwerp kunnen komen.

Bijzondere aandacht gaat uit naar speciale verzoeken zoals juwelen met vingerafdrukken van overleden dierbaren, wat een tastbare en unieke herinnering vormt. De winkel in Brugge is uitgerust om aan de diverse behoeften van klanten te voldoen, of het nu gaat om een verlovingsring of een speciaal ontworpen sieraad voor een bijzondere gelegenheid. Jonas Maes Jewels blijft vernieuwen en inspelen op de wensen van hun klanten in heel West-Vlaanderen, waardoor ze een prominente plaats innemen in de juwelenmarkt van de regio. Ze zijn favoriet onder klanten van Kortrijk tot De Kust. Jonas Maes Jewels biedt een uitzonderlijke service en klantgerichtheid. Hun expertise in het creëren van op maat gemaakte juwelen, gecombineerd met een breed gamma aan beschikbare stijlen en materialen, maakt hen de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar iets unieks en persoonlijks. Of het nu gaat om een verlovingsring, trouwring, of een ander speciaal sieraad, Jonas Maes Jewels zorgt ervoor dat elke klant een onvergetelijke ervaring heeft. Hun atelier in Brugge is een plek waar

Jonas Maes Jewels

aurum lux bv | BE0750.760.303
Sint-Salvatorskerkhof 8, 8000 Brugge
EMAIL : hello@jonasmaesjewels.com
GSM : +32 493 46 32 38
M: Gesloten
D : 10u00 tot 18u00
W: 10u00 tot 18u00
D : 13u00 tot 18u00
V : 10u00 tot 18u00
Z : 10u00 tot 18u00
Z : Gesloten