JULES MAT haalt alle afval en inboedels op van particulieren én bedrijven!

JULES MAT

JULES MAT in Zuienkerke, buurgemeente van Brugge en Blankenberge, werd in mei 2020 opgericht als klusjesdienst en deden we onder meer tuin- en snoeiwerkzaamheden en het schoonmaken van terrassen. Door de drukte van onze huidige activiteiten ligt de focus nu wat minder op de klusjesdienst. Al is het wel de bedoeling om daarvoor op termijn misschien personeel in dienst te nemen. Het feit dat we de zaak hebben opgericht volop in de eerste Corona lockdown heeft ons alvast geen windeieren gelegd. Er waren veel mensen die ons gek verklaarden om net in die periode te starten, maar we hebben zeker niet te klagen. JULES MAT legt de focus op West-Vlaanderen, maar uiteraard doen we ook grote projecten in de rest van Vlaanderen. We werken voor zowel particulieren als professionelen. Zo werken we vaak samen met immokantoren’, aldus Jules.

Alle leeghalingen - Containerpark aan huis - Ophalen van inboedels

JULES MAT is onder meer gespecialiseerd in het opruimen van woningen en appartementen, het ophalen van grof huisvuil, alsook het leeg halen van woningen na een overlijden. ‘We zijn echt harde werkers en zijn dan ook blij dat we het vertrouwen krijgen van onze klanten’, gaat Jules verder. ‘JULES MAT pakt onder meer uit met de service ‘containerpark aan huis’. Heel wat klanten zien op tegen de lange wachtrijen aan het containerpark. Wel, met onze ‘containerpark aan huis dienst’ gaan wij tot bij de klant thuis en die hoeft zélf niks te doen. We helpen dus ook mensen die zelf geen bestelwagen of aanhangwagen hebben of simpelweg geen tijd hebben om naar het containerpark te gaan. Men hoeft geen afspraak te maken bij het containerpark, een afspraak bij ons is voldoende.


JULES MAT staat in voor leeg halen van volledige inboedels, zonder uitzonderingen! Heel wat mensen hebben een echte verzamelwoede, ook dergelijke projecten doen wij met de glimlach. JULES MAT haalt alle inboedels volledig of gedeeltelijk op. Meubels, televisies, tapijten, oud ijzer, bedden,…Alles wat de klant niet meer nodig heeft, halen wij op. De klant betaalt per uur, alsook per gewicht. Daarnaast regelen wij alles. We zorgen voor de nodige vergunningen zoals een parkeerverbod in de straat, regelen een verhuislift als we op meerdere verdiepingen moeten werken en zorgen ook voor het plaatsen van een container. De klant moet zich dus werkelijk van niks aantrekken. JULES MAT wordt daarnaast vaak ingeschakeld voor het leeghalen van winkels of kantoren. Tot slot kan de klant op ons beroep doen voor afbraak en uitbraak en voeren we alle afval weg. Bovendien zijn we heel flexibel, want we zijn 7 op 7 beschikbaar en passen ons aan de klant aan. Sommige klanten hebben het liefst dat we ’s avonds langs gaan of tijdens het weekend, allemaal geen probleem’, besluit Jules Mat. 

Jules MAT

LUCKER-MAT VOF | BE 0746.742.622
Frans Liebaertweg 7, 8377 Zuienkerke
TEL : +32 479 33 64 28
EMAIL : infoluckermat@gmail.com
GSM : +32 471 07 57 80
M: Op afspraak
D : Op afspraak
W: Op afspraak
D : Op afspraak
V : Op afspraak
Z : Op afspraak
Z : GESLOTEN